Aon anunta CEO interimar pentru Aon Romania

BUCURESTI - 8 decembrie 2014

Comunicat tip Administrativ / Management in Banci / Asigurari

Aon plc (NYSE: AON), furnizorul mondial de solutii de risk management, consultant de resurse umane si servicii de outsourcing, a anuntat astazi ca Valentin Tuca, CEO pentru operatiunile Aon in Europa de Sud Est si Romania va parasi compania la data de 1 iunie 2015.

Aon

Adriana Grecu, care in prezent detine functia de Chief Broking Officer (CBO)  este desemnata CEO interimar si nou director director general al Aon Romania .

Conform lui Valentin, in ultimii cativa ani Aon si-a consolidat operatiunile in toata zona Europei de Sud Est, mentinandu-si pozitia fruntasa in industria brokerajului de asigurari. Divizia de consultanta de resurse umane a companiei, Aon Hewitt, a implementat cu success proiectul Best Employer Survey atat in Romania cat si in Bulgaria, prin intermediul operatiunilor locale. Aon Romania a parcurs un proces complex de restructurare si reorganizare, evoluand de la un intermediar in asigurari traditional cu o pondere a afacerilor provenita din asigurarile auto, spre un broker de asigurari modern, cu servicii fundamentate pe consultanta si preponderenta a venitutilor din asigurarile non-auto.

“Sunt in mod special mandru de echipa de profesionisti pe care o las in urma, probabil una dintre cele mai bune din industria locala de profil. Nivelul inalt de dedicatie profesionala cat si dorinta lor de a reusi sunt argumente solide pentru mine sa cred ca, sub un leadership potrivit, Aon Romania va reusi sa fructifice din plin investitiile facute, sa-si consolideze eficienta operationala mentinand o crestere constanta a volumului de business,  nu in cele din urma tinand seama de calitatea serviciilor oferite clientilor. “

Lex Geerdes, CEO al Aon Benelux si CEE & CIS adauga ca Valentin Tuca si-a inceput mandatul la Aon Romania in 2011 in conditii dificile. El a reusit cu success sa integreze cultura de leadership a Aon in Romania si ulterior in celelate tari din Europa de Sud Est, unde a devenit Director Sub-Regional.

‘In numele echipei de management CEE & CIS as dori sa-mi exprim aprecierea si sa-i multumesc lui Valentin pentru contributia sa. Valentin lasa o echipa puternica, care va fi condusa de la 8 Decembrie 2014 de Adriana Grecu. Sunt convins ca Adriana, impreuna cu echipa din Romania va fi capabila sa sporeasca valoarea adaugata a produselor si serviciilor noastre in folosul clientilor nostri, al angajatilor si al actionarilor. In perioada urmatoarelor saptamani vom lucra impreuna indeaproape cu Valentin pentru a asigura o tranzitie lina a sarcinilor si responsabilitatilor sale.”

Despre Aon Romania Broker de Asigurare - Reasigurare SRL

Aon plc (NYSE: AON) este lider mondial in furnizarea de solutii de management al riscului, brokeraj de asigurari si reasigurari, consultanta resurse umane si externalizare de servicii. Prin cei 66.000 angajati in toata lumea, Aon acorda cele mai bune servicii clientilor sai din peste 120 de tari, combinand solutii de risc inovatoare si eficiente cu expertiza tehnica a resurselor sale la nivel mondial. Aon a fost numit in mod repetat cel mai bun broker din lume, cel mai bun intermediar de asigurari, cel mai bun intermediar in reasigurari, cel mai bun consultant privind beneficiile pentru angajati si manager de captive de catre surse multiple din industria de profil. Vizitati www.aon.com pentru mai multe informatii despre Aon si www.aon.com/manchesterunited pentru detalii privind parteneriatul Aon cu Manchester United

Aon Romania, unul dintre cei mai mari brokeri de asigurare din Romania, ofera servicii profesionale de consultanta in asigurari, reasigurari, managementul de risc si beneficii pentru angajati, pentru companii , autoritati sau institutii financiare. Companie infiintata in 1991, subsidiara a grupului Aon din 2005, Aon Romania este cea mai mare operatiune din Regiunea Europa de Sud-Est, din care mai fac parte Bulgaria, Serbia, Macedonia, Albania, Kosovo si Moldova. Aon Romania detine certificatul de management al calitatii ISO 9001/2008. Pentru mai multe informatii despre Aon, vizitati www.aon.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/aon-romania-broker-de-asigurare-reasigurare-srl/aon-anunta-ceo-interimar-pentru-aon-romania