Pleo a sosit in Romania

BUCURESTI - 20 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Castigator a numeroase premii, Pleo intra si pe piata romaneasca. Time Magazine l-a ales drept 'Cel mai inovativ produs al anului 2006', in cadrul Nuremberg Toy Fair a fost desemnat 'Inovatia anului 2007', iar conform Engadget a devenit 'Robotul anului 2008'.
Pleo este iubit in intreaga lume, doborand toate topurile de vanzari din peste 40 de tari.

Cati dintre noi nu si-au dorit la un moment dat un animal de casa? O pisicuta, un caine, un canar sau macar un hamster? Si de cate ori nu ne-au venit in minte argumentele contra? Timpul necesar ingrijirii si chiar alergiile?
Dar ce spuneti de un pui de dinozaur Camarasaurus? Un animal de 60cm x 26.5cm x 19,5 cm, care invata sa mearga, studiaza ceea ce il inconjoara, poate fi la fel de alintat ca o pisica, este la fel de afectuos ca un caine de companie.

Cu o singura mentiune : este o forma de inteligenta artificiala, o jucarie robotizata care poate tine cu succes locul unui animal de companie. Pleo are nevoie de afectiune, trebuie sa fie educat si ingrijit, dar fara niciun fel de cost. Poate fi invatat o sumedenie de trick-uri si isi dezvolta personalitatea in functie de modul in care te comporti cu el.


Micutul dinozaur vine si in Romania si poate fi achizitionat din magazinele Diverta. Inca nu te-ai convins si vrei mai intai sa il vezi pe Pleo in “actiune”? Intra pe www.pleo.ro si fa cunostinta cu cel mai indragit dinozaur din lume.

Despre Ara Toys SRL

Ara Toys, companie membra a Grupului RTC este infiintata in anul 2005 si este importator si distribuitor de jucarii. Din 2007 devine partener pentru Romania pentru numeroase brand-uri internationale precum Tomy, Carte Blanche, Diddl,Ugobe, Sigikid, K'nex, MissB sau Revell.


Ara Toys
info@pleo.ro