Expozitia de pictura anuala a comunitatii Taberei de pictura Hobby Art

Baia Mare - 18 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

Arbex Art Decor te invita la expozitia anuala a comunitatii Taberei de pictura Hobby Art, care va avea loc la Brasov, in perioada 18 mai - 15 iunie 2016 la Terroirs Boutique du Vin si la Baia Mare in perioada 20 iunie - 20 iulie 2016 la atelierul de confectionat rame tablouri la comanda Arbex Art Decor.

Afisul expozitiei de pictura a Taberei de pictura Hobby Art

Afisul expozitiei de pictura a Taberei de pictura Hobby Art

 Te-ai intrebat vreodata de ce o pictura faimoasa este mult mai frumoasa decat orice poza sau poster facut de un fotograf, oricat de bun ar fi? Este posibil ca vopseaua folosita la acea pictura sa absoarba, sa stocheze si sa emane calitatile energiei inimii pe care artistul a avut-o la conceperea ei, cat si inspiratia de moment a creatiei lui.  

Richard Gordon''

Atelierul de confectionat rame tablouri la comanda Arbex Art Decor impreuna cu Terroirs Boutique du Vin te invita la expozitia de pictura anuala a comunitatii Taberei de pictura Hobby Art, o tabara care se adreseaza pasionatilor de pictura dar si celor care vor sa deprinda tainele acestei arte sub indrumarea unui profesionist.

Expozitia anuala a comunitatii Taberei de pictura Hobby Art reuneste picturi selectate din ultima editie a taberei care s-a desfasurat la inceputul acestui an. Parafrazand citatul alaturat, veti regasi cu siguranta vibratii de inalta frecventa ale energiei inimii din momentul creatiei, majoritatea lucrarilor impresionand prin vibratia culorilor si a pensulatiei sau prin compozitia mai mult sau mai putin figurativa.

Iata expozantii : Ioana Comaromi ( Brasov), Elena Constantin (Tandarei), Elena Dinga (Onesti), Andreea Georgescu (Bucuresti), Alecsandrina Hanganu (Iasi), Alice Hartescu (Constanta), Victoria Ivanov (Brasov), Oana Maria Paul (Bucuresti), Voica Silvia Potinga(Bucuresti), Veronica Sorescu (Bucuresti), Carmen Tanasescu (Bucuresti).

Artistii expozanti sunt amatori in domeniul picturii daca ne referim la sensul originar al cuvantului ''amator'' care provine din latinescul ''amare'' = a iubi, adica o persoana care iubeste ceea ce face, ceea ce inseamna ca veti avea ocazia sa va incarcati de abundenta de iubire revarsata in picturile expuse la Terroirs Boutique du Vin, un concept place din Brasov care gazduieste expozitii de pictura si fotografie, conferinte, lansari de carte si alte evenimente culturale dar si degustari de vinuri .

Desi cu ocupatii diverse, de la inginerie la medicina, de la drept la economie, media, vanzari si muzica, expozantii au in comun apartenenta la comunitatea Taberei de pictura Hobby Art, participand anual in cel putin o tabara de pictura unde se dedica desavarsirii tehnicii si creatiei lor.

Iata calendarul acestei expozitii:

Brasov: Terroirs Boutique du Vin | 18 mai - 15 iunie 2016  (adresa locatiei este: str. Postavarului nr 2, etaj, orar: 12.00- 00.00)
Baia Mare: atelierul de inramari Arbex Art Decor | 20 iunie - 20 iulie 2016 ( bd. Unirii nr 23, orar: L- V: 8.00 - 16.00)

Organizator: Arbex Art Decor |  www.arta-inramarii.ro | www.tabarapictura.wordpress.com

Partener: Terroirs Boutique du Vin - Brasov

Va asteptam!

Despre Arbex Art Decor

Arbex Art Decor va ofera produse pentru decorarea peretelui: rame de tablouri la comanda, tablouri, oglinzi de perete inramate dupa preferinta clientului precum si alte decoratiuni de perete care folosesc impactul vizual al imaginii fotografice sau pictate: fototapet, stickere de perete, stickere de geam, picturi . Clientii pot ajunge la produsele noastre atat la atelierul nostru din Baia Mare cat si online prin cele doua magazine virtuale: arta-inramarii.ro si deco-perete.ro .