Tabara de pictura Hobby Art editia de vara 2016

Baia Mare - 27 iunie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

Tabara de pictura Hobby Art editia de vara 2016 se va desfasura in 2 serii : la Costesti in perioada 2-10 iulie si la Porumbacu in perioada 24 iulie - 1 august in organizarea Arbex Art Decor . Specificul editiei de vara a taberei este pictura la sevalet in aer liber sub indrumarea unui specialist.

Tabara de pictura Hobby Art editia de vara 2016

Tabara de pictura Hobby Art editia de vara 2016

 Arta spala sufletul de tot praful fiecarei zile din viata noastra. 

Pablo Picasso

Tabara de pictura Hobby Art editia de vara 2016 in colaborare cu Deco-perete.ro  are ca tema ''Peisajul si peisajul interior'' si se adreseaza persoanelor care au mai fost in cel putin o tabara alaturi de noi dar si altor persoane care picteaza, in limita locurilor disponibile.

Locatia si perioada: Costesti, in perioada 2- 10 iulie si Porumbacu de Sus in perioada 24 iulie - 1 august.

Ca de fiecare data, participantii Taberei de pictura Hobby Art beneficiaza de urmatoarele oportunitati:

   - primele 3 persoane inscrise vor primi din partea noastra, in tabara, cate o panza pe sasiu, realizata in atelierul de confectionare rame tablouri la comanda Arbex Art Decor.

- discount de artist: 20% la toate inramarile de tablouri realizate in atelierul Arbex Art Decor .

- posibilitatea de a expune in cadrul expozitiei anuale de primavara care se organizeaza cu lucrari selectate de la participantii Taberei de pictura Hobby Art. 

Specificul Taberei de pictura Hobby Art este pictura la sevalet sub indrumarea unui profesionist, sarcina de care se achita onorabil inca din 2009 acelasi Tudor Francu , artist plastic din Beius, apreciat de toti participantii nostri pentru profesionalismul si rabdarea sa.

Programul taberei este variat, pe langa cele 7 ore de pictura zilnic participantii beneficiaza si de activitati de timp liber energizante, relaxante sau distractive care pun accent si pe latura de stimulare a creativitatii.

Mai exista un loc liber, vezi detalii pe blogul dedicat taberei: https://tabarapictura.wordpress.com/2016/02/09/tabara-de-pictura-hobby-art-editia-de-vara-i-2016-costesti/

Tabara de pictura este un proiect Arbex Art Decor.

Parteneri media: Businesswoman.ro, Deco-perete.ro  , Artout.ro, 4arte.ro, arta -inramarii.ro, Vreauarta.ro, Pont.ro

 

Despre Arbex Art Decor

Arbex Art Decor va ofera produse pentru decorarea peretelui: rame de tablouri la comanda, tablouri, oglinzi de perete inramate dupa preferinta clientului precum si alte decoratiuni de perete care folosesc impactul vizual al imaginii fotografice sau pictate: fototapet, stickere de perete, stickere de geam, picturi . Clientii pot ajunge la produsele noastre atat la atelierul nostru din Baia Mare cat si online prin cele doua magazine virtuale: arta-inramarii.ro si deco-perete.ro .Despre Arbex Art Decor

Arbex Art Decor va ofera produse pentru decorarea peretelui: rame de tablouri la comanda, tablouri, oglinzi de perete inramate dupa preferinta clientului precum si alte decoratiuni de perete care folosesc impactul vizual al imaginii fotografice sau pictate: fototapet, stickere de perete, stickere de geam, picturi . Clientii pot ajunge la produsele noastre atat la atelierul nostru din Baia Mare cat si online prin cele doua magazine virtuale: arta-inramarii.ro si deco-perete.ro .