ArCuB - sedinta tehnica despre petrecerea de Revelion 2008

BUCURESTI - 29 decembrie 2007

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Pentru jurnalistii interesati de acreditari pentru participarea la evenimentul Revelion 2008 ArCuB organizeaza o sedinta tehnica speciala.

ArCuB - Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti organizează o şedinţă tehnică în care se vor discuta detalii legate de spaţiul rezervat jurnaliştilor, amplasarea echipamentelor pentru transmisii radio şi TV, obţinerea acreditărilor de presă precum şi alte amănunte din desfăşurătorul evenimentului Revelion 2008 ce va avea loc în 31 decembrie în Piaţa Constituţiei.

Cei interesaţi sunt aşteptaţi în Strada Batiştei nr. 14 la sediul ArCuB în data de 29 decembrie, ora 16.00.

Vă aşteptăm!

Despre Centrul de proiecte culturale al Municipiului Bucuresti - ArCuB

Centrul de Proiecte Culturale ArCuB (Arta şi Cultura Bucureştiului) este o instituţie publică de cultură, aflată sub autoritatea Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Înfiinţată în anul 1996, instituţia organizează proiecte şi programe cu caracter cultural şi educativ, prin care îşi propune promovarea şi stimularea vieţii culturale bucureştene în diverse domenii: teatru, muzică, arte vizuale, dans, expoziţii, producţie editorială.

ArCuB produce evenimente proprii, fiind în acelaşi timp deschis propunerilor de colaborare cu alte instituţii de cultură, cu organizaţii guvernamentale şi non guvernamentale, cu uniuni de creaţie şi artişti independenţi din ţară sau străinătate, implicarea sa fiind de natură financiară şi/ sau logistică.

Pana in acest moment, in anul 2007 ArCuB a realizat un număr mare de proiecte teatrale, spectacole, concerte realizate în colaborare cu diferite asociaţii, fundaţii culturale şi cu instituţii importante ale sistemul teatral (Teatrul de Comedie, Teatrul Bulandra, Teatrul Mic, Teatrul Odeon, Teatrul Naţional, Teatrul de Operetă, Teatrul Tineretului Metropolis) şi cu Teatrul Luni de la GreenHours şi Teatrul ACT.

Olivia PARESCURA – 0724.369.160
oliviaparescura@yahoo.com

Irina CORNIŞTEANU – 0729.166.038
irinahalina@yahoo.com