Sanatos din prima zi – un program Help Net Confident

BUCURESTI - 2 iunie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Nasterea unui copil este un miracol in viata oricarei femei, dar si o mare responsabilitate. De modul in care se desfasoara viata acestuia in primii ani, depinde dezvoltarea sa ulterioara. In acesta perioada copilul invata sa zambeasca, sa vorbeasca, sa mearga, sa manance, totul intr-un ritm specific fiecarui bebelus in parte. Vino la Help Net si vei beneficia de consiliere gratuita despre cum sa ai cel mai bine grija de puiul tau.

Sanatos din prima zi – un program Help Net Confident

Vei primi pe loc sfaturi despre alimentatia si ingrijirea copilului tau de la medici specialisti ce se vor afla in Farmaciile Help Net selectionate in luna iunie. Cauta pe www.helpnet.ro detalii despre Help Net Confident, afla care este programul medicilor in farmacii si vino la Help Net pentru a afla de ce are nevoie micutul tau pentru a fi sanatos din prima zi.

Despre ARENA Communications

Help Net Farma opereaza una dintre cele mai puternice retele de farmacii din Romania si numara in prezent 102 de unitati in toata tara. In aceasta primavara, Help Net a deschis cea mai mare farmacie din Bucuresti, la Piata Moghioros. De asemenea, din acest an, lantul de farmacii Help Net a infiintat Universitatea Corporatista Help Net, o structura creata sa asigure pregatirea continua a angajatilor Help Net.
Pentru informatii suplimentare va rugam contactati agentia de relatii publice ARENA Communications (numere de telefon: 021.224.70.24, 0720.03.10.27, adresa de e-mail: office@arenacommunications.ro).
office@arenacommunications.ro