ARIES-FILIALA TIMISOARA


Descrierea companiei ARIES-FILIALA TIMISOARA

Despre ARIES-TM
ARIES România este o organizaţie profesională, non-guvernamentală care are în componenţă peste 400 de membri la nivel naţional. Asociaţia este organizată în cinci filiale zonale: Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov, Craiova
Începând cu septembrie 2004, ARIES a venit mai aproape de membrii săi, prin constituirea filialei din Timişoara – ARIES-TM şi are drept scop promovarea, protejarea şi dezvoltarea industriei IT&C credibile şi prospere în Zona de Vest a României.

ARIES -TM are in componenta 70 de firme membre cu rezultate remarcabile in domeniu IT&C.
Competentele fimelor membre acopera toate domeniile industriei IT&C de la dezvolatoare de aplicatii software si web la robotica si inteligenta artificiala si de la producatoare de echipamente electronice, la dealeri autorizati sau firme cu profil mixt.

Contact presă: Codruţa Nicolescu, Director executiv
codruta.n@aries-tm.ro, +40-741-163700
www.aries-tm.ro

Despre E.B.I.G.
European Business Intelligence Gap este o companie de consultanţă româno-belgiană născută din dorinţa de a oferi servicii de cercetare de piaţă, cercetări de marketing şi consultanţă la un nivel calitativ ridicat utilizând resurse locale, strâns legate de mediul academic din ambele ţări. Acasă atât la Timişoara cât şi în Anvers (Antwerpen), Belgia, E.B.I.G. aduce concepte noi în oferta de servicii de consultanţă locală.

Contact presă: Ciprian Man, Managing partner
ciprian.man@ebig.biz, +40-722-588721
www.ebig.biz

Comunicate ARIES-FILIALA TIMISOARA :

Vezi toate comunicatele companiei ARIES-FILIALA TIMISOARA.