Conferinta de presa cu ocazia semnarii acordului de colaborare intre ARIES si KOTEF, Koreea la Marriott

BUCURESTI - 4 septembrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

ARIES are placerea de va invita miercuri, 6 Septembrie 2006 intre orele 15:30-16:00 la hotel Marriott din Bucuresti, unde are loc o conferinta de presa cu ocazia semnarii acordului de parteneriat dintre Dl. Presedinte ARIES Alexandru Borcea si Presedintele KOTEF (Korea Industrial Technology Foundation).
Evenimentul va avea loc in salonul B si va fi moderat de dl. Gabriel Giurgiu, TVR.

Delegatia de IT face parte din delegatia care il insoteste pe presedintele Koreei si cuprinde printre altii:
- Ministrul sectorului IT din Korea
- Ministrul Comertului, Economiei si Energiei
- Presedintele ICA (International Cooperation Agency for Korea IT)
- Presedintele KOTEF (Korea Industrial Technology Foundation)
- reprezentatii unor firme de renume ca LG Electronics, Samsung Electronics si Electronics and Telecommunications Research Institute(www.etri.re.kr).

Despre ARIES

Despre Aries
ARIES este asociatia firmelor de electronica si software din România si are drept scop promovarea si protejarea mediului de afaceri românesc al industriei precum si promovarea intereselor profesionale si comerciale ale membrilor sai. ARIES este cel mai important factor de influenta în România pentru industria electronica si software cu peste 400 de membri.
Mai multe detalii puteti afla accesand site-ul www.aries.ro sau prin e-mail la roxana.n@aries.ro.

Roxana Niedl
Director Marketing
ARIES
roxana.n@aries.ro