A VI-a Conferinta Internationala de Logistica si Supply Chain „Win-Win Partnerships and Supply Chain Solutions”

BUCURESTI - 15 octombrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Scopul pe care il urmarim este de a furniza viitorilor participanti la eveniment informatii detaliate asupra evenimentului nostru, deja traditional, ajuns anul acesta la editia a sasea. Un eveniment complex si complet ce se va desfasoara pe parcursul a 2 zile (6-7 Noiembrie 2008), in care se vor dezbate cele mai actuale subiecte ale domeniului, structurate pe seminarii si grupuri de lucru.

Pentru prima data in istoria evenimentelor ARILOG, anul acesta se vor decerna premiile industriei – juriul va fi format din experti in domeniu si din reprezentanti ai presei de specialitate. Premiul va fi acordat companiei/persoanei ce va reusi sa acumuleze cele mai multe nominalizari.

Pentru a va tine la curet cu pregatirile evenimentului, dar si cu informatii despre aspectele petrecute in timpul conferintei ne-am propus ca site-ul sa cuprinda rubricile:

•Prezentarea conferintei
•Parteneri – scurta descriere a celor ce se implica activ in organizarea conferintei si promovarea asociatiei de logistica;
•Program;
•Inscriere participanti – asa cum v-am obisnuit taxa de participare este diferita in functie de apartenenta la asociatie, numarul de participanti si perioada de inscriere;
•Vorbitori – scurta descriere a celor ce vor sustine prezentari/studii de caz in cadrul conferintei;
•Ecouri in presa;
•Nominalizari premii etc

Speram ca v-am starnit interesul si v-am determinat sa accesati site-ul pentru a afla mai multe informatii despre eveniment.

Va asteptam cu drag in randul nostru si al expertilor din domeniu.

Vizitati-ne la www.logisticsconfernce.wordpress.com sau www.arilog.ro

Despre ARILOG

ARILOG este o organizatie voluntara, profesionala si educationala non-profit, care isi propune promovarea si dezvoltarea stiintei si tehnicilor de Logistica si Supply Chain in toate companiile romanesti indiferent de industrie precum si cresterea vizibilitatii acesteia in peisajul economic romanesc si international.

Prin aceasta contribuie la cresterea si recunoasterea nivelului profesional al membrilor sai si ofera totodata o platforma de lucru pentru schimburi de informatii si experiente cu alti profesionisti recunoscuti astfel incat sa fie identificate solutii care sa ajute firmele de profil (si nu numai) sa-si imbunatateasca nivelul de calitate al activitatii, productivitatea si prin aceasta nivelul de competitivitate.

Inca de la infiintarea ei in 2002 Asociatia ARILOG si-a propus si continua sa promoveze logistica ca stiinta, tehnica si procese in toate dimensiunile ei:
•asigurand legaturi intre profesionistii in logistica din diverse industrii;
•organizand evenimente nationale si internationale;
•recunoscand si crescand nivelului profesional al membrilor sai prin certificarea ca logisticieni la nivel european;
•permitand impartasirea ultimelor tehnici din domeniu catre toti partenerii sai;

Ana Maria Tirliman
151 Barbu Vacarescu Street
District 2, Bucharest, 020275
Fax: +4 031.402.25.78