Triumful Mio continua

Cluj-Napoca - 15 august 2006

Comunicat tip General in Tehnologie

Mio ocupa locul 3 printre vanzatorii Europeni de GPS si 2 la sisteme handheld. Mio a primit o multime de vesti bune in ultima vreme. Confrom unui studiu dat recent publicitatii de firma de studii de piata Canalys, vanzarile in crestere de sisteme de navigatie GPS produse de Mio Technology i-au adus firmei a treia cota de piata pe piata Europeana de sisteme de navigatie GPS pe piata Europeana.

Astfel, din cele aproximativ 2,44 milioane de aparate livrate in Europa, 233000 sunt produse de Mio Technology. Livrarile Mio pentru trimestrul al doilea au fost cu 86% mai ridicate decat cele din primul trimestru. Cota de piata detinuta de Mio a crescut spectaculos de la 6,9% in trimestrul 1 la 9.5% in trimestrul 2.

Un alt studiu privind piata handheld, realizat tot de Canalys, a aratat ca Mio Technology a devenit deja cel de-al doilea vanzator de terminale handheld (PDA) in Europa ca marime. In cel de-al doilea trimestrul al anului 2006 livrarile sale au atins 65000, asigurandu-i o cota de piata de 12.5%, in crestere de la cele 8.5% din primul trimestru.

Livrarile efectuate de Mio Technology in trimestrul 2 indica o crestere spectaculoasa raportat la primul trimestru, dupa cum indica studiile Canalys. Un purtator de cuvant al Mio Technology a subliniat faptul ca livrarile in crestere din trimestrul 2 combinate cu lansarile de success ale noilor dispozitive pentru navigatie personala (C710, C510, C210) si PDA-uri cu GPS (P550, P350), stau la baza performantei excelente de pe pietele Europene de dispozitive GPS si handheld. Tinand cont de noile modele care sunt programate pentru lansare si a factorilor sezonieri, compania anticipeaza un trimestru 3 solid.

Despre Mio Technology Ltd (MTL)
Operatiunile MTL sunt globale. Previziunile conform carora stilul de viata mobil si comertul mobil vor deveni stalpi de temelie ai vietii in viitorul apropiat au determinat compania sa se dedice dezvoltarii de dispozitive care sa raspunda acestor tendinte. Principala sa directie de afacere este producerea si vanzarea produselor de comunicatii mobile cu marca Mio DigiWalker, cum ar fi smartphones, Pocket PC-uri si sisteme GPS handheld. Pentru mai multe informatii va invitam sa consultati site-ul www.mio-tech.com

ARoBS Transilvania Software este distribuitor oficial al sistemelor Mio de navigatie mobila prin GPS. Produsele distribuite de AroBS se comercializeaza in multe magazine, cu sau fara hartile Igo, Mio Map sau Destinator.

Dl. Voicu Oprean, manager general al ARoBS priveste cresterea vanzarilor de sisteme de navigatie si PDA-uri Mio semnalata in Europa (si Romania) ca pe o consecinta fireasca a raportului calitate-pret excelent al produselor Mio si fiabilitatii lor.

Tudor Precup
Marketing Manager

ARoBS Transilvania Software

Despre ARoBS Transilvania Software

DESPRE ARoBS TRANSILVANIA SOFTWARE

ARoBS Transilvania Software dezvolta solutii de automatizare a fortei de vinzari, aplicatii pentru agentii de turism si de localizare a parcurilor auto. Avind o experienta 8 ani in dezvoltarea de programe software atit pe piata interna cit si pe cea externa, ARoBS Transilvania Software este una dintre cele mai recunoscute firme de profil din tara si de peste hotare, avand peste 60 de angajati si mai bine de 100 de clienti in Romania si strainatate.

Este business partner IBM si partener certificat Microsoft, membru ARIES- Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software si ANIS- Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii.
ARoBS are sediul principal in Cluj-Napoca si un birou in Bucuresti.
ARoBS Transilvania Software
Str. Brancusi 133, Cluj-Napoca, 400458, Romania
Tel: 0264-598204
Fax:0264-598426