„CRESTE FRUMOS, TRAIESTE SANATOS DE LA MIC LA MARE” initiat de Studioul de Dans ARS NOVA

Locul desfasurarii: Studioul de dans Ars Nova

Organizator: Ars Nova


Studioul de dans ARS NOVA, in parteneriat cu gradinitele, scolile si liceele din judetul Bihor promoveaza o campanie ce vine in sprijinul sanatatii copiilor din intreg judetul Bihor prin proiectul „CRESTE FRUMOS, TRAIESTE SANATOS DE LA MIC LA MARE", ce se va desfasura, in perioada 01.10.2009- 31.08.2011.

Parteneri acestui proiect:

Studioul de Dans Ars Nova
Sorin Lazuran - manager

Inspectoratul Scolar Judetean Bihor
Inspector General - Prof. Dorel Luca
Asociatia Nationala de Majorete – MBTA
Teodora Lazuran - presedinte

Directia Judeteana de Sport Bihor
Prof. Sorin Buhas – Director


Activitatea va avea loc in fiecare zi de luni pana vineri in functie de orarul stabilit cu fiecare institutie in parte la sediul Studioului de Dans Ars Nova iar personalul ce se va implica in acest proiect este reprezentat de profesori de educatie fizica, specializati in gimnastica artistica, gimnastica ritmica, hip-hop, break dance, inot, dintre care amintim: Teodora Lazuran, Ioana Pele, Dacian Restea, Emil Lissi, Eliza Tig, Diana Pop.

Avand in vedere faptul ca sanatatea este factorul hotarator in dezvoltarea unei vieti prin acest proiect dorim sa contribuim la stimularea tinerilor pentru a face sport de la varste cat mai fragede cat si a dobandi un stil de viata sanatos bazata pe miscare.

Nucleul proiectului il reprezinta infintarea a minimum o echipa de majorete pentru fiecare institutie de invatamant in parte pe categorii de varsta cls. I-IV, V-VIII, IX-XII cat si organizarea de competitii intre echipele scolilor si liceelor la nivel local.

Va invitam alaturi de noi sa sustineti sanatatea noii generatii!!!Oradea

Despre ARS NOVA SRL

Companie specializata in predarea activitatilor extrascolare pentru copii si adolescenti(gimnastica, balet ,majorete,dans modern, acrobatica, inot, modern jazz) precum si programe de modelare corporala pentru adulti(aerobic, step, tae bo, dance latino, fitball, master streching, aquafitness).Unicul Centru Asociat IDA(Asociatia Internationala de Dans) si FIF(Federatia Italiana de Fitness)din Romania, organizeaza diverse seminarii de dans(hip hop, contemporan, musical, modern jazz etc.) si Fitness(hi-lo . step . aerobic dance . boot camp . power pump . tbw . gag . yoga . tb-gps . house . jazz style . low impact new style . tba . latin dance . tbw-rtp ,kombat gag) predate de cei mai buni profesori-antrenori din intreaga lume.

Participare: Intrare libera