Site-ul www.artima.ro a fost relansat sub o nouă înfăţişare

Timisoara - 6 martie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Începutul lunii martie aduce cu sine relansarea site-ului www.artima.ro, deţinut de Artima, cel mai mare lanţ independent de supermarketuri din zona de vest a ţării.

Site-ul www.artima.ro a fost relansat sub o nouă înfăţişare

Una dintre cele mai puternice companii de retail din România, lanţul de supermarketuri Artima, a lansat la începutul acestei luni site-ul de prezentare www.artima.ro. Fiind un instrument de informare în acelaşi timp plăcut şi util, acesta oferă tuturor celor interesaţi ştiri de ultimă oră despre compania Artima, grupate în secţiuni uşor de accesat.

“Despre noi” este secţiunea în care doritorii pot găsi informaţii legate de istoria şi evoluţia Artima în cifre şi grafice, din 2001 până în prezent, dar şi principiile după care se ghidează cei aproape 1200 de angajaţi ai companiei: prospeţimea fără cusur a produselor oferite clienţilor, pasiunea de a fi cei mai buni într-un domeniu în permanentă evoluţie, inovaţia şi competenţa ce caracterizează munca de zi cu zi a echipei Artima, apropierea faţă de clienţi şi dorinţa de a le satisface cele mai exigente cerinţe.

Secţiunile “promoţii” şi “magazine” sunt dedicate clienţilor din ţara întreagă, care vor putea găsi aici cele mai recente oferte Artima, precum şi adresele şi datele de contact ale celor 19 magazine ce fac parte din lanţul Artima, dar şi o hartă cu locaţiile ce vor fi inaugurate în 2007, prima dintre ele fiind Câmpina, programată pentru mijlocul lunii mai.

Informaţii legate de locurile de muncă disponibile la Artima, achiziţionarea sau închirierea de spaţii comerciale şi ultimele ştiri Artima se pot obţine accesând paginile de “joburi”, “imobiliare” şi “newsletter”, iar orice detalii suplimentare pot fi solicitate la adresa de e-mail stiri@artima.ro.

Design-ul vesel şi plăcut al site-ului www.artima.ro este unitar cu noua imagine a supermarketurilor Artima, compania trecând, în cursul anului 2006, printr-un proces de rebranding la nivel naţional. În acest moment, Artima înseamnă aproximativ 1200 de angajaţi şi 19 magazine situate în: Arad, Baia Mare, Bistriţa, Braşov, Caransebeş, Dej, Deva, Drobeta Turnu Severin, Hunedoara, Lugoj, Oradea, Petroşani, Sânnicolaul Mare, Sighetul Marmaţiei, Reşiţa, Rm. Vâlcea şi Zalău.

Despre Artima

www.artima.ro
Adela Vinereanu
stiri@artima.ro