"Căile persuasiunii în negociere” de Ştefan Alexandrescu, şi în Bucureşti, la Stand Agenţie de Carte

Locul desfasurarii: Stand Agenţie de Carte

Organizator: Artis Consulting & Training

Volumul de specialitate "Căile persuasiunii în negociere" de Ştefan Alexandrescu a fost publicat în 2012 la editura Creative Vision Publishing International. Se adresează prin excelenţă liber-profesioniştilor şi antreprenorilor, precum şi tuturor celor care practică şi studiază marketingul, negocierea şi vânzările.

Cartea a fost promovată şi vândută de atunci în Iaşi, în Bucureşti şi prin poştă.

Din luna aprilie, compania de consultanţă Artis Consulting & Training a introdus în distribuţie cartea şi la Stand Agenţie de Carte, în cadrul Târgului Permanent de Carte, pe str. Petru Rareş nr. 15.

Programul

Lunea-Vinerea orele 8-18

Sâmbăta orele 8-14

Numere de telefon:

021-310.78.90;

021-260.28.56;

021-223.26.60

Mijloace de transport: metrou – liniile M1 şi M4 – staţia Basarab

tramvai: traseul 1, staţia pasaj Basarab (se coboară cu liftul)

trolee/autobuze (Calea Griviţei): 65, 86, 97, 105

Autorul cărţii a apărut la TV în legătură cu acest volum la Naşul TV (emisiunea "By Alexa"), la Privesc.eu şi la Digi TV Iaşi (emisiunea "Recrutat în Iaşi"). Cartea a fost recenzată pe Bookcritics.ro. Găsiţi un interviu cu autorul pe blogul http://acorduridinsuflet.wordpress.com/ .

Preţul volumului este 29 de lei.

"Căile persuasiunii în negociere" este un cadou foarte potrivit pe care orice companie să o facă angajaţilor săi. Dacă doriţi, puteţi să comandaţi un mini-tiraj personalizat cu un mesaj al firmei dvs. pentru angajaţi sau pentru clienţi. Aflaţi aici detalii despre preţurile şi ofertele pentru achiziţionarea a peste 7 exemplare: http://discerne.wordpress.com/2013/02/10/de-la-16-februarie-2013-caile-persuasiunii-in-negociere-isi-schimba-pretul/.

Contact autor/editor:

Stefan Alexandrescu

Despre ARTIS CONSULTING TRAINING

ARTIS CONSULTING & TRAINING a fost infiintata in 2004. Ofera solutii si resurse pentru companii si persoane fizice, prin servicii de consultanta in domeniile strategiei de comunicare (cu ajutorul tehnicilor de analiza strategica, cercetare, marketing si relatii publice) si profilarii in resurse umane (cu aplicatii in evaluare si selectie de personal si pentru consultanta in managementul carierei). Valorile companiei sunt: EFICIENTA, INOVATIE si DEZVOLTARE.

Confirmare pana la data: 30 aprilie 2013

Participare: Intrare libera