Lansarea cartii "Caile persuasiuni in negociere" de Stefan Alexandrescu in Bucuresti, la SNSPA

Locul desfasurarii: SNSPA Bucuresti, holul principal, intrarea la rectorat

Organizator: Artis Consulting & Training

Lansarea cartii

Vă invităm la

un eveniment editorial de excepţie:

Lansarea cărţii „Căile persuasiunii în negociere” de Ştefan Alexandrescu

Marţi, 29 ianuarie 2013, ora 18

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative Bucureşti, holul principal, intrarea la rectorat

str. Vasile Alecsandri nr. 6, sector 1, Bucureşti

Invitaţi: lect. univ. dr. Alexandra Zbuchea , lect. univ. dr. Loredana Ivan , Paul Ardeleanu

3 motive pentru care să participaţi la evenimentul lansării:- Cei trei invitaţi speciali la eveniment vor rosti discursuri memorabile.

- SNSPA Bucureşti este o instituţie de marcă în domeniul comunicării, unde viitori specialişti se pregătesc cu unii din cei mai buni profesionişti.

- Sunteţi invitaţi să veniţi cu întrebări profesionale provocatoare pentru autor!

Acesta se anunţă a fi unul din evenimentele profesionale şi culturale care închid sesiunea 2012-2013.

7 motive pentru care „Căile persuasiunii în negociere” este importantă pentru tinerii profesionişti în domeniile marketing , vânzări, contracte, PR şi comunicare :

- Peste 170 de tehnici, tactici, strategii, legi şi principii verificate în practică şi gata pentru a fi folosite în cele mai diverse situaţii, de la tranzacţii imobiliare la negocieri internaţionale, de la taraba din piaţă până la cearta de cuplu, de la încheierea contractelor până la spionaj

- Volumul beneficiază de recomandarea unor specialişti în arii conexe: negociere, antreprenoriat, real-estate

- Peste 125 de referinţe bibliografice şi peste 70 de referinţe filmografice

- Cartea dezvoltă articole de succes care au avut peste 15.000 de vizualizări pe bloguri

- Autorul a lucrat, în etape, din 2005 până în 2012 la realizarea şi îmbunătăţirea conţinutului.

- Este prima apariţie din colecţia „Corporate” a editurii Creative Vision Publishing International . Tilurile acestei colecţii sunt cărţi de business pentru oamenii de afaceri, tineri profesionişti în domeniile comunicării (negociere, marketing, relaţii publice, resurse umane). Creative Vision Publishing International funcţionează în cadrul companiei Artis Consulting & Training şi are ca obiect de activitate publicarea de manuscrise de valoare informativă şi culturală, adresată publicului urban, tânăr, cu studii universitare şi care doresc să urmeze o carieră de succes în ariile comunicării.

Despre ARTIS CONSULTING TRAINING

ARTIS CONSULTING & TRAINING a fost infiintata in 2004. Ofera solutii si resurse pentru companii si persoane fizice, prin servicii de consultanta in domeniile strategiei de comunicare (cu ajutorul tehnicilor de analiza strategica, cercetare, marketing si relatii publice) si profilarii in resurse umane (cu aplicatii in evaluare si selectie de personal si pentru consultanta in managementul carierei). Valorile companiei sunt: EFICIENTA, INOVATIE si DEZVOLTARE.

Confirmare pana la data: 29 ianuarie 2013

Participare: Intrare libera