Identity Compass® pentru tine in Romania

BUCURESTI - 3 aprilie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Doriti un instrument de diagnoza, selectie sau evaluare care sa va ajute sa realizati cu precizie o radiografie a preferintelor in gandire, limbaj, atitudini si comportament a candidatilor, angajatilor, echipelor din compania in care lucrati, sau pentru dumneavoastra? Doriti sa va realizati un profil profesional extrem de adaptat problemelor, necesitatilor sau obiectivelor individuale, cum ar fi sa va angajati pe postul potrivit, sau sa angajati persoana potrivita pe postul dorit, economisind resurse importante de bani, timp... ?

Identity Compass® pentru tine in Romania

Ne bucuram sa va anuntam lansarea unuia din cele mai performante, precise si validate stiintific instrumente de profilare a personalitatii, cu aplicatii in domeniul profesional, pentru prima data in Romania, Identity Compass®. Va invitam sa accesati la www.eficienta.com/ic/prezentare_Identity_Compass.pdf o prezentare detaliata asupra beneficiilor pe care vi le ofera acest sistem de profilare. Cititi ACUM aceasta documentatie si contactati-l pe promotorul acestui comunicat, pentru a beneficia de o oferta speciala pana miercuri, 4 aprilie 2007!

Identity Compass® difera de un chestionar psihologic, pentru ca nu a fost construit pe teorii psihologice. Identity Compass® se fundamenteaza pe elemente din programarea neuro-lingvistica (metaprograme, valori, piramida nivelurilor neurologice), precum si pe cele mai recente teorii stiintifice in domeniul motivatiei, care au fost studiate de-a lungul anilor de o echipa de specialisti din Germania. A fost verificat comparativ cu alte instrumente asemanatoare, inclusiv o serie din instrumentele de profilare a personalitatii din psihologia clasica. Oamenii de afaceri din 12 tari (si comunitatea stiintifica) au concluzionat superioritatea acestui instrument de profilare.