Stire pentru concurenta ta

BUCURESTI - 17 septembrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

ArtIS aduce la Business Edu premiere absolute in domeniile strategiei de comunicare si ale resurselor umane. Prezentarile vor avea loc marti-joi (19-21.09) in sala de conferinte World trade Plaza. Ce anume va invata concurenta ta (ne poate gasi la standul de pe stanga din sala Vienna) pentru a deveni mai bun decat tine? Afli la www.eficienta.com/ArtIS.ppt

Stire pentru concurenta ta

Invitatia la eveniment ofera sansa de a cunoaste si oferta trainingurilor ArtIS cu discount. In plus, pe langa aceasta, pentru a beneficia de reducerea, ca partener ArtIS, de 10 % la oricare din pachetele de participare Business Edu, inscrierile se fac pe www.business-edu.ro. T I N E M I N T E sa trimiti si un e-mail la clara.manolea@business-edu.ro cu mentiunea “reducere 10 % ArtIS” !

Portile la prezentarile ArtIS sunt deschise fara limita, cu mentiunea ca pentru piramida nivelurilor neurologice aplicata in team-building de joi la ora 16.03, participa doar primele 6 persoane care se inscriu luni 18.09, intre orele 12.00-20.00, la 0749422036 (Elena).