Unul dintre clienții Artvertising este printre cei mai buni antreprenori din România

Iasi - 15 decembrie 2015

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Anul 2015 a fost un an bun pentru vin, cu multe zile pline de soare și ploi exact atunci când a fost nevoie. Și nu doar pentru vin, ci și pentru noi. Trăgând linie, în 2015, din colaborarea dintre Artvertising și compania Bucium au rezultat numai proiecte de succes.

După lansarea magazinului online, www.buciumiasi.ro, de la începutul anului 2015, a urmat Gama Teasc, reprezentând o parte din istoria Bucium și Bote D’Amore, un proiect care a stârnit interesul tuturor şi nu în ultimul rând, un nou packaging surprinzător pentru gama de spumante Bucium.

Fiecare succes al clienților noștri este și bucuria noastră. Daniel Panaite povestește despre compania Bucium în cea mai recentă ediție a Cărții Antreprenorilor, explicând cum, din 2003 și până acum, în urma privatizării, au ajuns de la producători de vinuri de masă la vinuri “premium”. În 2015, unul dintre obiectivele pe care Daniel Panaite și colegii săi și le stabiliseră era o creștere a cifrei de afaceri cu 30% , precum și creșterea vitezei de reacție la cerințele pieței, atragerea unor noi angajați valoroși și externalizarea unor servicii pentru creșterea calității produselor comercializate. Cu puțin înainte de incheierea anului și de bilanțul final, putem anticipa atingerea acestor obiective.

În deschiderea cărții, care poate fi citită și în format electronic, aici http://www.slideshare.net/EYRomania20/cartea-antreprenorilor-romania-2015, Daniel Panaite, Director al Consiliului de Administrație al Agroindustrialei Bucium, promite: “Vom continua să creștem prin tenacitate, deschidere și încredere în oameni.” Noi, echipa Artvertising, vom fi aici să-i susținem și să le oferim soluții creative, astfel încât și anul următor să fie unul cu bucurii pentru Bucium Iași, pentru clienții lor, dar și pentru noi.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/artvertising-srl/unul-dintre-clientii-artvertising-este-printre-cei-mai-buni-antreprenori-din-romania