Limbajul multimedia explicat in numai 2 minute !

BUCURESTI - 13 septembrie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Artvisiona lanseaza un nou concept in multimedia romaneasca - clipuri educative.

N

Web design , Programare Web , SEO , Identitate vizuala , animatii on-line....Sunt doar citiva dintre termenii pe care ii auzim zilnic in businessul romanesc.Dar citi cunosc cu adevarat semnificatia acestora? Sau citi au timpul necesar sa caute si sa se documenteze, astfel incit sa-i inteleaga si apoi sa-i folosesca adecvat ?

Artvisiona vine sa raspunda acestei nevoi, intr-un moment in care timpul pentru citit si studiat este din ce in ce mai putin, iar tehnologia avanseaza galopant.

In cel mai accesibil si comod mod, la doar un click distanta, Artvisiona pune la dispozitia celor interesati clipuri educative in care limbajul multimedia este explicat pe intelesul tuturor.Proiectul se regaseste pe prima pagina a siteul www.artvisiona.ro si cuprinde pentru inceput 6 filme.

Clipurile educative se adreseaza atat graphic designerilor aflati la inceput de drum cat si celor care nu sunt din acest domeniu, dar doresc sa se informeze pentru a putea lua o decizie buna.

Proiectul nu se va opri insa aici. Artvisiona si-a propus sa imbogateasca acest portofoliu cu cite un film nou la doua saptamini, incepand cu luna Noiembrie 2012. Si asta pe o perioada nedeterminata, pentru ca exista o lista foarte lunga de intrebari frecvente la care se poate raspunde printr-un clip video educativ.

Clipurile vor fi publicate pe blog si promovate online prin retelele de socializare. Privitorii vor putea posta comentarii, iar ideile lor vor fi folosite la productiile viitoare.

Vizionare placuta si va asteptam cu comentarii, sugestii si propuneri despre ce vreti sa aflati nou despre multimedia in numai 2 minute !

Despre Artvisiona

Persoana de contact : Simona Buzatu, multimedia designer.
E-mail: artvisiona@gmail.com ; Telefon: 0721636921
Website: www.artvisiona.ro