Comunicate As.Prof.PMI Romania Chapter

As.Prof.PMI Romania Chapter

Compania As.Prof.PMI Romania Chapter a emis 14 comunicate de presa

 • Fredrik Haren - guest speaker la PMdays 2012

  BUCURESTI - 30 aprilie 2012

  Tarile aflate in curs de dezvoltare traiesc vremuri infloritoare din punct de vedere al creativitatii. Fredrik Haren , renumit autor si speaker pe teme legate de creativitate, a dorit sa inteleaga aceasta explozie de creativitate, sa-i descopere efectele si modul in care va influenta intreaga omenire.    comunicatul de presa

 • PMdays 2012 - Project Management Trends

  BUCURESTI - 17 aprilie 2012

  Anul acesta se poarta culorile tari. Croielile sunt indraznete, materialele fine. De unde stiu? O data pe an, toti cei pasionati/interesati de moda isi indreapta privirile spre centre cunoscute – Milano, Paris etc. Vor sa afle care sunt noile tendinte in materie de moda. Revin oare costumatiile retro? Care sunt ultimele modele de pantofi? Cum ar trebui sa accesorizam?
  Par intrebari superficiale pentru necunoscatori. Ba chiar, as putea spune, fara vreo finalitate sau insemnatate. Insa, pentru specialisti, informatiile obtinute in „Saptamana modei” sunt esentiale. Ii ajuta sa progreseze si sa fie eficienti. Mai mult, domeniul in sine (moda) evolueaza. Conceptele prezentate pe scena sunt apoi transpuse in realitate, imbunatatindu-se simtitor. Corectiile nu intarzie sa apara, iar, dupa o perioada, vorbim deja de colectii impresionabile, care incanta orice ochi.
  Practic, analizand putin, cred ca fiecare domeniu ar trebui sa aiba o „Saptamana” dedicata lui. Este necesar un eveniment de amploare care sa concentreze energiile si sa ofere o avanpremiera a ceea ce va fi. In acest mod, specialistii fixeaza directiile importante, oferind azimuturi pentru practicieni.
  Evenimentul in sine, la baza, nu necesita o structura speciala. Pentru a stii unde ne indreptam, trebuie sa avem imaginea corecta a prezentului. Prin urmare, o parte importanta este data de prezentarea varfurilor de lance existente. Ne intereseaza care este cea mai sau cel maipe care o/il putem cumpara sau folosi in munca noastra de zi cu zi (instrument, echipament, metodologie, procedura etc.).
  Ce urmeaza? Aproape ca e de la sine inteles – de la as-is trecem la...to-be. Vrem sa vedem trendurile, sa avem o scurta incursiune in viitor. E fenomenal ultimul tip de smartphone de pe piata, dar ce vine la rand? Ma ajuta foarte mult procesele actuale din PMBOK, dar la ce ma astept pentru perioada urmatoare – nu cumva la altfel de abordari?
      comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 22 august 2011

  PMI Romania Chapter organizeaza intre 1 si 4 septembrie 2011, la Cabana Schiorilor din Predeal, Scoala de Vara "Project from Hell".
  Fara capa si mantie, dar cu binecunoscuta lene, Peter Taylor revine cu un nou concept - Projects from Hell. Intr-un workshop interactiv si amuzant (in stilul caracteristic), Peter va provoca auditoriul in a gasi planuri miraculoase si solutii deosebite pentru a salva proiecte aparent "condamnate". Are el "criptonita" magica? Veniti alaturi de noi la Scoala de Vara si vom afla impreuna!    comunicatul de presa

 • Dr. Harold Kerzner la PMday 2011

  BUCURESTI - 4 mai 2011

  Asociatia profesionala Project Management Institute Romania Chapter, in parteneriat cu Microsoft, organizeaza Conferinta Internationala PMday in data de 27 Mai 2011, la Hotel Pullman Bucharest World Trade Center, (Piata Montreal, nr.10, Bucuresti).    comunicatul de presa

 • Managementul proiectelor sfideaza criza!

  BUCURESTI - 15 mai 2010

  Asociatia profesionala PMI Romania Chapter si Microsoft lanseaza o invitatie inedita, catre toate persoanele interesate, de a participa la prima editie a unui eveniment de anvergura, intitulat sugestiv PM Day.
  Acesta va avea loc in data de 26 Mai 2010, la Hotel Pullman Bucharest World Trade Center, (Piata Montreal, nr.10, Bucuresti).
      comunicatul de presa

 • Lucrezi ca Project Manager in Bucuresti sau in tara? PMI Romania te ajuta sa fii conectat cu tot ce se intampla in acest domeniu!

  BUCURESTI - 15 martie 2010

  Luna aceasta este una bogata in evenimente pentru PMI Romania Chapter si pentru profesionistii din domeniul managementului de proiect. Astfel, ne face placere sa va anuntam faptul ca, de data aceasta, organizam doua intalniri lunare pentru membrii PMI, una la Bucuresti si cealalta la Cluj. De asemenea, vom fi prezenti la Targu Mures in cadrul conferintei antreprenoriale “Targu Mures Business Days”.    comunicatul de presa