Fredrik Haren - guest speaker la PMdays 2012

BUCURESTI - 30 aprilie 2012

Comunicat tip General in Social

Tarile aflate in curs de dezvoltare traiesc vremuri infloritoare din punct de vedere al creativitatii. Fredrik Haren , renumit autor si speaker pe teme legate de creativitate, a dorit sa inteleaga aceasta explozie de creativitate, sa-i descopere efectele si modul in care va influenta intreaga omenire.

Fredrik Haren - guest speaker la PMdays 2012

In ultimii 5 ani, Fredrik Haren a vizitat 18 tari in curs de dezvoltare (si 8 tari dezvoltate) si a desfasurat peste 200 de interviuri cu persoane ce au legatura intr-un fel sau altul cu mediul de business si cu creativitatea. S-a intalnit cu manageri din Rusia, profesori din Africa de Sud, consultanti din Egipt, jurnalisti din Iran, manageri de hotel din Dubai, designeri din Indonezia, oficiali guvernamentali din Thailanda, designeri de telefoane mobile din Corea de Sud si cu multi altii. Rezultatul acestui demers a fost cuprins intr-o carte - "The Developing World" - o carte despre lumea in curs de dezvoltare.

Aceasta carte vorbeste despre avantajele de a fi o persoana creativa intr-o tara in curs de dezvoltare, despre ce pot invata tarile dezvoltate de la surorile lor mai mici si, cel mai important, despre pericolul de a te defini ca o persoana "dezvoltata" intr-o lume ce n-a trecut niciodata pana acum printr-un proces mai rapid de dezvoltare. Este o carte ce va poate schimba radical viziunea asupra lumii si care, speram, ca va va inspira si va va trezi curiozitatea de a afla mult mai multe despre schimbarile majore ce au loc in prezent in lumea intreaga.

Anul acesta, Fredrik Haren vine la PMdays 2012 sa ne vorbeasca despre ideile incluse in aceasta carte, despre cum o explozie de creativitate in tarile aflate in curs de dezvoltare va schimba intreaga lume, despre motivele pentru care creativitatea este extrem de importanta in business, despre ce putem face pentru a spori creativitatea angajatilor dintr-o companie. Toate aceste idei ne vor fi dezvaluite in cadrul unei prezentari organizata in prima zi a conferintei (25 mai 2012), precum si in cadrul unui workshop desfasurat in cea de-a doua zi (26 mai 2012).

Alaturi de Fredrik Haren, prima zi a PMdays 2012 va contine si o prezentare a lui Peter Taylor , o prezenta deja familiara intre managerii de proiect din Romania. Anul acesta, Peter Taylor va prezenta o noua perspectiva asupra profesiei de manager de proiect - "Getting project management out of the box". Evenimentul se va desfasura in perioada 25 - 26 mai, prima zi fiind dedicata conferintei, iar cea de-a doua zi workshop-urilor avand ca teme: inovarea, program management-ul, metodologia Agile si Microsoft Project. Va puteti inscrie separat la conferinta sau la unul din cele 4 workshop-uri sau puteti alege unul dintre pachetele speciale, care va asigura participarea atat la conferinta, cat si la workshop-ul ales de dumneavoastra.

Pana in data de 5 mai 2012 puteti beneficia de oferta speciala - preturi reduse cu 20%. Pentru informatii si inregistrare la eveniment, va invitam sa vizitati site-ul www.pmdays.ro.

Despre As.Prof.PMI Romania Chapter

PMI Romania Chapter (www.pmi.ro) este o organizatie, care, de la infiintarea sa in 2002, a avut o crestere continua, membrii sai fiind sute de manageri de proiect ce reprezinta companii din toate domeniile de activitate.