Pasionati de managementul proiectelor? PMI Romania Chapter va invita la doua evenimente in cea de-a doua jumatate a lunii februarie 2010

BUCURESTI - 15 februarie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

PMI Romania Chapter, reprezentanta a asociatiei profesionale Project Management Institute, organizeaza doua evenimente in perioada 15 – 28 februarie 2010, care se adreseaza atat membrilor cu drepturi depline, cat si tuturor persoanelor sau companiilor interesate sa se implice in dezvoltarea profesiei de Manager de Proiect in Romania si sa cunoasca noutatile din acest domeniu.

Primul eveniment: intalnirea pe care asociatia o organizeaza luna de luna in locatii din Bucuresti si din tara, cu scopul de a strange laolalta manageri de proiect care lucreaza in diverse arii de activitate, oferindu-le posibilitatea de a interactiona si de a-si impartasi experientele in gestionarea de proiecte. In februarie, pe data de 18, Monthly Meeting se va desfasura cu amabilitatea Infoideea la Hotel Novotel. Oaspetii nostri vor fi dl. Paul Balogh, Manager la Librariile Humanitas Online, care va sustine o prezentare pe tema „Acelasi client, aceeasi complexitate, doua abordari de management de proiect, durata proiect injumatatita” si dl. Jeffrey Manhardt, PMP, VP Administration al PMI Buffalo Chapter, care ne va vorbi despre „How to save the day - Project takeover and rescue”. Intalnirea lunara este un eveniment gratuit pentru membrii PMI Romania si permite obtinerea a doua PDU-uri de catre persoanele certificate PMI. Pentru inscrieri, accesati site-ul www.pmi.ro .

Al doilea eveniment important din perioada imediat urmatoare este organizarea unei sesiuni de training pentru cei care se pregatesc sa sustina examenul PMP si, respectiv CAPM. Cursul asigura o prezentare a principalelor concepte de project management din PMBOK Guide si confera participantilor cele 35 ore de pregatire, care reprezinta o conditie obligatorie in procesul de certificare PMP/CAPM. Costul este de 600 EURO (nu se aplicǎ TVA), accesul fiind permis doar membrilor PMI Romania. Intervalul in care va avea loc training-ul este 22 – 26 februarie. Pentru inscrieri si detalii suplimentare, vizitati site-ul www.pmi.ro.

Cu aproximativ 500,000 de membri si detinatori de certificari in peste 185 de tari, PMI este liderul mondial al asociatiilor profesionale din domeniul managementului de proiect. Timp de aproape 40 de ani, PMI pledeaza pentru ideea conform careia managementul de proiect/program/portofoliu poate imbunatati si accelera schimbarea organizationala prin inovare, imbunatatirea performantei si consolidarea avantajului competitiv.

Despre As.Prof.PMI Romania Chapter

Persoana de contact:
Laura Valciu
Director At Large Communications & Advertising

laura.valciu@pmi.ro
board@pmi.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/as-prof-pmi-romania-chapter/pasionati-de-managementul-proiectelor-pmi-romania-chapter-va-invita-la-doua-evenimente-in-cea-de-a-doua-jumatate-a-lunii-februarie-2010