CANYON devine Bluetooth

BUCURESTI - 10 august 2004

Comunicat tip General in IT&C

Bluetooth devine o veritabilă tendinţă de piaţă, în cadrul pieţei utilizatorilor finali. Piaţa telefoanelor mobile, în special, adaptează rapid tehnologia Buletooth. O micro-cască Bluetooth nu este un produs nou, dar Canyon a reuşit să aducă ceva diferit pe piaţă, ca stil şi facilitate de utilizare a produsului.

CANYON devine Bluetooth

Greutatea este de doar 9 g, inclusiv bateria, iar lungimea de doar 7,1 cm. Deci, nu mai este nevoie să purtaţi baterii mari în spatele urechii sau un microfon care traversează întreg obrazul. Datorită clemei pentru ureche incluse, echipamentul se potriveşte oricui. BTH1 este livrat în ambalaj pentru vânzarea cu amănuntul, împreună cu încărcătorul, colierul, clema pentru ureche şi manualul.
BTU1 este un accesoriu suplimentar faţă de micro-cască şi este un stick USB Bluetooth. Se foloseşte în combinaţie cu micro-casca pentru Voce pe IP, cu programe ca MSN sau mesager Yahoo. Sau pentru transferul de imagini prin stick-ul USB, pe telefon, sau invers. Stick-ul Bluetooth este livrat într-un ambalaj cu folie de protecţie cu bule, împreună cu
toate driverele şi manualele.
Pentru a găsi distribuitori şi detailişti, contactaţi www.canyon-tech.com sau www.asbis.ro

Despre ASBIS

ASBIS este unul dintre cei mai mari furnizori de componente pentru computer de pe pietele in continua dezvoltare din Europa, Orientul Mijlociu si Africa de Nord. Compania s-a infiintat in anul 1990, astazi avand un numar de 38 de oficii in 25 de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa de Nord. Veniturile realizate in anul 2003 au fost de 680 milioane USD.


ASBIS Romania
Sos Odai 105-107
sector 1 Bucuresti
tel: 021 233 38 41
office@asbis.ro