ASEBUSS anunta startul inscrierilor in programul MBA pentru antreprenori!

BUCURESTI - 18 februarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Bucureşti, Romania – Ai minim 2 ani de experienţa profesionala, vrei sa iţi dezvolti propria companie sau un proiect intraprenorial? Inscrie-te acum in programul MBA pentru antreprenori al ASEBUSS şi pana pe 10 mai 2015 beneficiezi de o reducere de 1.500 euro! Programul MBA oferit de ASEBUSS este acreditat si ofera o diploma recunoscuta naţional şi internaţional, fiind singurul program din Romania special orientat pe managementul companiilor mici si mijlocii.

Te invitam sa participi pe 24 februarie la prezentarea programului MBA orientat catre antreprenoriat. Vei afla informatii despre structura programului, criteriile de inscriere in program şi beneficiile pe care ţi le ofera programul MBA oferit de ASEBUSS. La sfarşitul sesiunii de prezentare, poti participa la un curs deschis:  Inovatia in valoarea oferita clientului, sustinut de un profesor ASEBUSS, cu exemple si studii de caz. Participarea este gratuita, inscrierile au loc la adresa: mba@asebuss.ro.

Programul ASEBUSS MBA aduce un real beneficiu proprietarilor de companii antreprenoriale mici, precum start-up-uri inovative, dealeri, reselleri, mici producatori, francizori, etc. fiind primul si singurul program MBA din Romania special focusat pe managementul acestor tipuri de afaceri. Participantii in programul MBA sunt absolventi de facultate si au minim 2 ani de experienta in munca.

Profesorii scolii de afaceri ASEBUSS au fost instruiti la universitaţi americane de prestigiu pentru a preda programe de MBA bazate pe aplicabilitate practica (Harvard, Standford, MIT, etc.) şi au o vasta experienţa in viaţa reala de business (ca antreprenori, consultanti sau directori in companii multinationale precum Vodafone, PWC, EliLily, Alcatel, etc).

Profesorii au adaptat intregul program MBA catre aplicabilitate pe problemele managementului SMEs specifice pietei romanesti. In cadrul cursurilor se lucreaza tot timpul pe studii de caz pentru a intelege practic diverse aspecte ale business-ului ( de ex: intelegerea P&L, dezvoltare organizationala şi managementul oamenilor, marketing şi loializarea clienţilor, etc). 

Cursantii aleg programul MBA orientat catre antreprenoriat pentru:

-          Cursurile adaptate specificului companiilor cu spirit antreprenorial din Romania

-          Echipa de profesori, consultanti si antreprenori cu experienta practica

-          Mentorat si suport in dezvoltarea propriei companii

-          Acreditare nationala si europeana

-          Stilul de lucru practic, bazat pe studii de caz

Participa la cursurile demo unde vei avea ocazia sa discuti despre oameni, oportunitati, contextul de business actual precum si despre procesul de atragere a resurselor necesare in afacerile antreprenoriale. Inscriere in avans la adresa de e-mail: mba@asebuss.ro. Locatia: sediul ASEBUSS, Calea Grivitei 8-10. 

Despre INSTITUTUL DE ADMINISTRARE A AFACERILOR DIN MUNICIPIUL BUCURESTI

Despre ASEBUSS: Institutul de Administrare a Afacerilor – ASEBUSS este prima si singura şcoala privata acreditata de Ministerul Educaţiei Nationale sa organizeze doua programe de master in administrarea afacerilor – Executive MBA si MBA orientat catre antreprenoriat, conform noilor reglementari ale convenţiei de la Bologna. ASEBUSS ofera programul EMBA numarul 1 in aplicabilitate, dezvoltare manageriala, componenta internationala şi networking.