Ce va aduce primul an al aderarii Romaniei la Uniunea Europeana?

BUCURESTI - 23 ianuarie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Marti, 23 ianuarie, orele 18.00 cursantii IMD Lausanne s-au intalnit cu o parte dintre absolventii EMBA ai ASEBUSS, singura scoala de afaceri cu program Executive MBA din Romania. Acestiaa au asistat la prezentarea sustinuta de Radu Crăciun – Head of Local Research la ABN AMRO, absolvent al programului Executive MBA din cadrul ASEBUSS. Tema prezentarii a fost: „Ce va aduce primul an al aderarii Romaniei la UE?”

Ce va aduce primul an al aderarii Romaniei la Uniunea Europeana?

In perioada 22 – 25 ianuarie prestigioasa scoala de afaceri IMD Lausanne organizeaza vizita de studii pentru cursantii Executive MBA in Romania, la Bucuresti.

Este pentru al 2-lea an cand vizita are loc in Romania,, deoarece mediul de afaceri din tara noastra a devenit extrem de interesant, atat datorita cresteriii economice din ultimii ani, cat si recentei aderari la Uniunea Europeana.
Impresionati de profilul si succesele oamenilor de afaceri care au absolvit programul Executive MBA al ASEBUSS, studentii EMBA din cadrul IMD Lausanne au tinut ca si in acest an sa se intalneasca cu ei, pentru a afla direct de la sursa ultimele schimbari din mediul de afaceri romanesc.

Despre INSTITUTUL DE ADMINISTRARE A AFACERILOR DIN MUNICIPIUL BUCURESTI

Programul Executive MBA al IMD Lausanne, adresat directorilor de top şi middle management, ocupa primul loc in Europa si locul 7 in lume, in principal datorita focusului international al cursurilor şi profilului international al profesorilor si cursantilor.
Pe langa modulele de cursuri, programul cuprinde si 3 vizite de studii: in Europa (Dublin si Bucuresti), USA (Silicon Valley) si Asia (Shanghai), numite „discovery expeditions”. Obiectivele urmarite sunt intelegerea procesului de globalizare si a strategiilor prin care diferite regiuni si tari accelereaza procesul de crestere economica.


Bianca Ioan – Director Marketing
tel 021-319 64 40/41; fax: 021-312 59 34;
E-mail: bianca@asebuss.ro


emba@asebuss.ro