CURS DEMO MBA ASEBUSS – 31 martie

BUCURESTI - 27 martie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura

ASEBUSS te invita sa participi la sesiunea " Challenges in Launching and Growing Your Company", un curs demo MBA organizat pe 31 martie, de la orele 19.00 si sustinut de catre Prof. Lavinia Rasca. Cateva dintre subiectele de discutie:
- Profilul unui antreprenor de succes
- Cum gasesti finantarea pentru a lansa sau dezvolta o companie
- Managementul cresterii – cum gestionam succesul

Participarea la prezentare este gratuita, in baza confirmarii individuale si in limita locurilor disponibile.

Program 31 martie:

18:30-19.00- Prezentarea programului MBA pentru companii antreprenoriale
19.00-20.15 – Challenges in Launching and Growing Your Company Master Session

Lavinia este unul dintre experţii cu o contribuţie importanta la dezvoltarea şi perfecţionarea practicilor de management din România, formata la cele mai prestigioase şcoli de business din lume.
Este apreciată pentru calitatea şi aplicabilitatea programelor pe care le-a susţinut pentru manageri, în EXEC-EDU, cât şi a cursurilor de strategie şi antreprenoriat din programul EMBA si MBA ASEBUSS.
Programul  Master of Business Administration orientat catre antreprenoriat (MBA), a fost lansat in 2013 si completeaza cu succes oferta existenta, respectiv programul Executive MBA organizat de ASEBUSS in parteneriat cu Kennesaw State University, Atlanta.

Programul MBA se adreseaza:
- Participantilor care au propria companie, dealeri, francizori, manageri de proiect
- Profesionistilor cu (minim) 2 ani de experienta profesionala care au o abordare intraprenoriala in cadrul companiilor unde lucreaza
- Celor care au profesii liberale
- Intraprenorilor

Vino pe 31 martie sa ne cunosti si sa afli mai multe despre programul MBA pentru companiile antreprenoriale!
Pentru a participa la acest eveniment, este necesară o înscriere în avans la adresa de e-mai: mba@asebuss.ro sau telefon 0722 368 602.

Despre INSTITUTUL DE ADMINISTRARE A AFACERILOR DIN MUNICIPIUL BUCURESTI

Despre ASEBUSS: Institutul de Administrare a Afacerilor – ASEBUSS este prima și singura şcoală privată acreditată de Ministerul Educaţiei si Cercetarii Stiintifice să organizeze două programe de master în administrarea afacerilor – programul romano-american Executive MBA și programul MBA orientat către antreprenoriat.

Taguri: ASEBUSS