Incep inscrierile early-booking EMBA ASEBUSS 2017

BUCURESTI - 7 februarie 2017

Comunicat tip General in Afaceri

Ai minim 3 ani de experienta manageriala si vrei sa iti consolidezi si dezvolti cariera profesionala? Alege sa te inscrii in programul special gandit pentru manageri si antreprenori, ASEBUSS Executive MBA, organizat in parteneriat cu Kennesaw State University, SUA. Daca te vei inscrie in sesiunea early-booking pana pe 16 mai 2017, beneficiezi de o reducere substantiala, in valoare de 2.000 euro! Programul oferit de ASEBUSS si Kennesaw State University este aliniat la standardele internationale si ofera o diploma Executive MBA recunoscuta national si international.

Pentru o experienta completa de business, in fiecare an pregatim cateva noutati pe care le integram in cadrul cursurilor, astfel incat sa oferim fiecarui participant informatii si perspective de actualitate.

Noua serie de participanti Executive MBA 2017 va avea ocazia sa parcurga un modul nou dedicat digitalizarii si impactului tehnologiei asupra modelului de business in colaborare cu CIO Council Romania.

Programul EMBA include o serie de simulari de business, in diferite arii ale managementului: financiar, marketing si leadership. In anul 2, toti participantii participa intr-o simulare internationala, impreuna cu colegii americani din programul similar Executive MBA de la Kennesaw State University, SUA. La finalul colaborarii in echipe internationale, intreaga serie de studenti ASEBUSS pleaca in Atlanta, in Saptamana Internationala, ce cuprinde atat prezentari in echipe mixte in campusul universitatii Kennesaw, cat si vizite la companii renumite, precum: Coca-Cola, CNN, Home Depot, Delta Airlines, Chick-fil-A, AT&T sau firme antreprenoriale conduse de colegii americani.

Programul iti ofera oportunitatea realizarii unui profil de leadership individual in colaborare cu HART Consulting. Beneficiezi de sesiuni de coaching individuale, sprijinim fiecare participant in procesul de dezvoltare personala si a abilitatilor de lider.

In perioada martie - iunie te invitam sa participi la un eveniment de prezentare a programului, care va include un curs demo sustinut de catre unul dintre profesorii scolii, pe baza unui studiu de caz, intr-un stil interactiv, punand accentul pe relevanta informatiilor si a solutiilor in cadrul companiei fiecarui participant. Participarea la cursul demo este deschisa celor cu experienta profesionala, inscrierile au loc in avans la adresa: emba@asebuss.ro.

ASEBUSS are cea mai extinsa comunitate de absolventi, de peste 1250 membri, reprezentand 40% din totalul absolventilor Executive MBA si MBA din România, manageri si antreprenori cunoscuti si respectati din mediul de afaceri. Dragos Petrescu, Presedintele Trotter Prim si membru in Advisory Board ASEBUSS spune despre aceasta experienta: „Programul Executive MBA urmat la ASEBUSS mi-a sedimentat valorile business-ului nord american, fiind un real castig atat la nivel profesional, cat si personal, de pe urma caruia culeg roade in fiecare zi. Compania noastra are nevoie de o echipa de top management performanta si motivata, de aceea programul EMBA al ASEBUSS a reprezentat pentru noi o modalitate foarte potrivita de a consolida atat eficienta, cat si recunoasterea unui manager de top din grup”, spune Dragos Petrescu.

ASEBUSS organizeaza sesiunea de inscriere early-booking in programul EMBA 2017 in perioada februarie-16 mai 2017 in cadrul careia cei care se inscriu beneficiaza de discountul de 2.000 euro.

Despre ASEBUSS: Institutul de Administrare a Afacerilor – ASEBUSS  este prima si singura scoala privata acreditata de Ministerul Educatiei Nationale sa organizeze 2 programe de master în administrarea afacerilor – Executive MBA si MBA orientat catre antreprenoriat, conform noilor reglementari ale conventiei de la Bologna. ASEBUSS ofera programul EMBA numarul 1 in aplicabilitate, dezvoltare personala, experienta echipei de profesori si networking – conform studiului ZF.

Despre Kennesaw: Kennesaw State University ocupa, incepand cu anul 2000, locul al doilea ca marime intre programele EMBA din Georgia, SUA, avand mai mult de 22.500 studenti din 142 tari. Kennesaw State University este acreditata de cel mai inalt for international: Association of Advanced Collegiate Schools of Business (AACSB) din SUA si a devenit in 2007 membra a European Foundation for Management Development (EFMD).

Persoana contact:       

Bianca Ioan, Director Marketing, Executive MBA Program

Tel: 0722 368 602

Despre INSTITUTUL DE ADMINISTRARE A AFACERILOR DIN MUNICIPIUL BUCURESTI

Institutul de Administrare a Afacerilor - ASEBUSS este singura scoala privata acreditata de Ministerul Educatiei Nationale sa organizeze programe de master in administrarea afacerilor conform noilor reglementari ale conventiei de la Bologna.
Locatia: Calea Grivitei 8-10, sector 1, Bucuresti.