Scoala de Afaceri ASEBUSS ia startul cu cea de-a 4-a serie MBA Antreprenorial!

BUCURESTI - 27 octombrie 2016

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura

Bucureşti, 27 octombrie 2016 – Ai obiective ambitioase pentru compania sau afacerea ta? Intra in programul MBA ASEBUSS si vei obtine o perspectiva diferita asupra oportunitatilor, valorificarea eficienta a resurselor de care dispui sau diferentierea fata de concurenta! Programul MBA ASEBUSS este acreditat si ofera o diploma recunoscuta pe plan national şi internaţional, fiind singurul din Romania orientat pe managementul companiilor cu spirit antreprenorial. Institutul de Administrare a Afacerilor (ASEBUSS) este prima scoala de afaceri din Romania, cu o prezenta solida in zona educatiei de afaceri si o comunitate dinamica de absolventi, aproape 1300 manageri si antreprenori.

Programul MBA Antreprenorial este dedicat managerilor cu spirit intraprenorial, profesionistilor care doresc sa puna bazele propriei afaceri, antreprenorilor care au in plan dezvoltarea afacerii la nivel national, regional sau international, precum si antreprenorilor aflati la inceput de drum. Participantii in programul MBA sunt absolventi de facultate si au minim doi ani de experienta profesionala. Media de varsta a unei serii este de 34 ani, iar media experientei manageriale sau antreprenoriale de 7 ani.

Programul MBA se afla la cea de a 4-a serie de inscrieri si este singurul program de acest tip din Romania. Participantii provin din companii precum Medlife, Data Net Systems, Weco Travel, DMF Poliplast Focsani, Premium Aerotech Brasov, Old Team Distribution sau Produs Autentic SRL.

Profesorii scolii de afaceri ASEBUSS au urmat cursuri de pregatire la universitaţi americane de prestigiu, in scopul unei abordari pragmatice la clasa, cu accent pe aplicabilitatea imediata, suport si coaching individual, pentru a raspunde nevoilor si asteptarilor diferite ale  participantilor.

In plus, cursurile MBA ofera cadrul potrivit pentru networking si discutii despre oameni, oportunitati, contextul de business actual, precum si despre procesul de atragere a resurselor necesare in orice demers antreprenorial.

Cursurile au loc la fiecare 2 saptamani, in weekend,  in perioada  noiembrie 2016 – martie 2018, la sediul ASEBUSS, Calea Grivitei 8-10.

Daca iti doresti sa intri in comunitatea ASEBUSS, te incurajam sa faci primul pas si sa ne cunoastem. Primim CV-ul tau pe adresa de e-mail: mba@asebuss.ro  pana pe 31 octombrie!

Despre ASEBUSS: Institutul de Administrare a Afacerilor – ASEBUSS  este prima si singura scoala privata acreditata de Ministerul Educaţiei Nationale sa organizeze doua programe de master in administrarea afacerilor – Executive MBA si MBA orientat catre antreprenoriat, conform noilor reglementari ale convenţiei de la Bologna. ASEBUSS ofera programul EMBA numarul 1 in aplicabilitate, dezvoltare manageriala, componenta internationala si networking si unicul program MBA dedicat companiilor antreprenoriale din Romania.

Despre INSTITUTUL DE ADMINISTRARE A AFACERILOR DIN MUNICIPIUL BUCURESTI