PETRECERE CORPORATE DE CRACIUN

BUCURESTI - 5 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Craciun. Petrecere . Distractie. Premii. Motivare. Amintiri placute.
Noi te putem ajuta sa ramai DOAR cu ele! ASHA Media Events iti organizeaza petrecerea de sfarsit de an!!!

De la concept la punere in scena...

...noi suntem in masura sa iti oferim un eveniment complet astfel incat tu sa uiti de cuvinte precum: locatie, program, echipamente, scena, artisti, catering, cadouri, pregatire, emotii.

Be a movie star!

Vrei sa-ti transformi colegii in vedete rock sau in stele de cinema? Noi avem pregatite pentru tine concepte inedite de petrecere. Covor rosu si paparazzi, joben si frac, motociclete Harley Davidson si karaoke, statuete Oscar ... toate sunt pregatite sa-ti faca petrecerea de neuitat!

Fara zgomot de fond si pauze tehnice!

Tehnicienii nostri sunt pregatiti sa faca fata oricarui eveniment, indiferent de amploare. Echipamentele noastre acopera intreaga gama: De la o banala instalatie pe care sa pui muzica pana la scene complete cu sunet si lumini pentru un concert live si proiectii pe ecrane cu leduri noi iti putem oferi tot ce ai nevoie!

Cover band ...

E la moda! De ce sa nu ai si tu la petrecerea ta? Daca in masina asculti Beatles, Stones, Creedence, Queen sau Bon Jovi… de ce sa nu-i asculti si la petrecerea ta? Trupa ASHA iti readuce sound-ul acelor vremuri. V-au cantat anii trecuti? Cu siguranta ii vreti si anul acesta! Nu i-ati auzit cantand? Puteti sa luati o 'mostra' de ASHA in fiecare weekend la Becker Brau Live Music.

Artisti la moda ...

Si daca iti doresti si un artist la moda la petrecerea ta? Nimic mai simplu. Noi ti-l aducem! Lucrand in bransa, avem avantajul unor deal-uri corecte cu toti artistii de pe piata.

Uita de probleme! Noi te putem ajuta!!!
De la conceptie, locatie si catering pana la artisti, sunet si lumini, noi iti oferim toata expertiza noastra pentru a-ti face petrecerea perfecta!

Despre ASHA MEDIA EVENTS SRL

ASHA Media Events este o agentie specializata in organizarea de evenimente, construita pe baza experientei castigate de-a lungul a 5 ani de evenimente corporate, publice si private la care a participat trupa ASHA.
Telefon: 074777ASHA (0747772742)
E-mail:contact@ashamediaevents.ro
Site-ul oficial al trupei ASHA:
www.trupaasha.ro
Site-ul ASHA Media Events:
www.ashamediaevents.ro
Videoclipuri cu ASHA pe youtube:
contact@ashamediaevents.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asha-media-events-srl/petrecere-corporate-de-craciun