2 Iunie - Ziua Nationala a Adoptiei

BUCURESTI - 31 mai 2012

Comunicat tip General in ONG, Politic, Social

Asociatia ADOR Copiii – Comunitatea familiilor adoptive în parteneriat cu Oficiu Roman pentru Adopţii şi Primaria Sector 3 prin Direcţia Generală de Asistenţă Social ă şi Protecţia Copilului au demarat o campanie de informare , conştientizare şi promovare a adoptiei.


Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 288

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 290
U
Sigla Ziua Nationala a Adoptiei

Sigla Ziua Nationala a Adoptiei

 Adoptia este o masura fireasca de integre in familie si nu o masura de protectie sociala. Fiecare copil, indiferent de varsta, etnie, religie si stare de sanatate are dreptul la o familie ***** Adoptia este taina unei iubiri divine. 

Asociatia ADOR Copiii

Asociatia ADOR Copiii –Comunitatea familiilor adoptive în parteneriat cu Oficiul Român pentru Adopţii şi Primaria Sector 3 Primaria prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului au demarat o campanie de informare, constientizare şi promovare a adoptiei in Romania.

Campania îşi propune crestere numărului de adopţii naţionale precum şi creşterea gradului de informare a populaţiei cu privire la procedura adopţiei, particularităţile şi importanţa fiecarei etape.

Campania a debutat iniţierea petiţiei privind declararea zilei de iniţierea de 2 IUNIE2 ca Zi Naţională a Adopţiei ziua în care vom putea celebra adopţia ca pe o cale firească e o cale firească de integrare a copiilor abandonati in familie.

Evenimentele organizate de Asociatia ADOR Copiii impreuna cu partenerii sai si dedicate declararii zilei 2 IUNIE ca Zi Naţionala a Adopţiei, se vor  desfăşura în data de 2 Iunie în Bucureşti şi Timişoara şi sunt dedicate tuturor copiilor ! 

Dacă aţi adoptat un copil, dacă aţi adopta, sunteţi pro-adopţie sau dacă iubiţi pur şi simplu copiii, vă aşteptăm în data de 2 IUNIE în Bucureşti între orele 11,00 -14,00, în Parcul Alexandru Ioan Cuza (fostul IOR) şi Timişoara între orele  11.00-18.00 Parcul Copiilor, la Amfiteatru.

Din programul evenimentelor spicuim: teatru pentru copii , spectacol de magie, muzică, spectacol de dans baloane inscripţionate, jocuri, concursuri, animatie.

Vino alături de noi şi hai împreună să facem din adopţie o sărbătoare! 


Mesaj eveniment
Adopţia este taina unei iubiri divine! 

Partenerii media ai evenimentului – Radio Romănia Actualităţi şi Radio Timişoara.

Despre Asociatia ADOR Copiii

Asociatia ADOR Copiii – Comunitatea familiilor adoptive este o organizaţie neguvernamentală fondata de un grup de familii adoptive, care desfasoara activitati de informare, consliliere, educare dar si activitati de lobby, in domeniul adoptiei si care consideră că indiferent de etnie, religie, vârstă sau stare de sănătate, fiecare copil are dreptul la o familie.

Misiunea ADOR COPIII este promovarea adopţiei ca o măsură de integrare în familie şi nu ca o măsură de protecţie socială, si responsabilizarea institutiilor statului in respectarea si aplicarea corecta a legislatiei in vigoare privind regimul juridic al adoptiei.