PIANO MARATHON BUCHAREST

BUCURESTI - 13 mai 2014

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Live site

Organizatia Ador Copiii împreună cu SIAMClassics Elveția vă invită să luați parte la un eveniment muzical caritabil de anvergură cu totul și cu totul special, care va încânta toate genurile de iubitori de muzică (de la cei mai mici spectatori până la cei mai pretențioși ascultători și cunoscători ai muzicii clasice de înaltă clasă) în cea mai relaxantă atmosferă în aer liber.

Cu ocazia celebrării Zilei Naționale pentru Adopție instituită de anul acesta oficial în data de 2 iunie, organizatorii doresc să construiască o tradiție și să invite nume dintre cele mai importante din muzica clasică, precum și cele mai apreciate orchestre naționale și internationale.

“ PIANO MARATHON BUCHAREST” celebrează Ziua Națională pentru Adopție atrăgând atenția autorităților asupra dreptului copiilor părăsiți la o familie permanentă.

Evenimentul caritabil va fi organizat în prima sâmbătă după Ziua Națională pentru Adopție, respectiv sâmbată, 07 Iunie 2014, BUCURESTI, la GRĂDINA DE VARĂ HERASTRĂU A TEATRULUI “C-tin TĂNASE “

Piano Marathon Bucharest

Piano Marathon Bucharest

Organizatia Ador Copiii  împreună cu SIAMClassics Elveția vă invită să luați parte la un eveniment muzical caritabil de anvergură cu totul și cu totul special, care va încânta toate genurile de iubitori de muzică (de la cei mai mici spectatori până la cei mai pretențioși ascultători și cunoscători ai muzicii clasice de înaltă clasă) în cea mai relaxantă atmosferă în aer liber. Cu ocazia celebrării Zilei Naționale pentru Adopție instituită de anul acesta oficial în data de 2 iunie, organizatorii doresc să construiască o tradiție și să invite nume dintre cele mai importante din muzica clasică, precum și cele mai apreciate orchestre naționale și internationale. “ PIANO MARATHON BUCHAREST” celebrează Ziua Națională pentru Adopție atrăgând atenția autorităților asupra dreptului copiilor părăsiți la o familie permanentă.    Evenimentul caritabil va fi organizat în prima sâmbătă după Ziua Națională pentru Adopție, respectiv sâmbată, 07 Iunie 2014, BUCURESTI, la GRĂDINA DE VARĂ HERASTRĂU A TEATRULUI “C-tin TĂNASE “

Pe scena GRADINII DE VARA HERASTRAU A TEATRULUI “C-tin TANASE “ sunt invitate nume de elita internationala precum Philip Fisher, Benjamin Engeli, Madalina Slav, Natalia Morozova, Ana Cristina Silvestru, Vitaly Younitsky, Natalia Scherbakova si Ketevan Sepashvili. Invitati speciali sunt soprana Irina Iordachescu si tenorul Mario Vasiliu precum si orchestra Romanian Philharmonic dirijata de Maestrul Sabin Pautza.

BILETELE ȘI ABONAMENTELE PENTRU “PIANO MARATHON BUCHAREST ”  SUNT PUSE IN VANZARE LA URMATOARELE CATEGORII:

MICILE SI MARILE SPERANTE - SERIA DE CONCERTE I

10:00 - 13:00

Elevi proeminenti ai Colegiului national de muzica “George Enescu” și studenti ai Universităților de muzică din România vor evolua pe scena Teatrului de Vara Herastrau in micro-recitaluri solo si impreuna cu Orchestra Liceului “George Enescu”.

Intrare gratuita, indiferent de varsta!

PIANOMANIA - SERIA DE CONCERTE II 

14:00-17:00 

Area VIP ............................. 80 RON

Categoria I .......................... 70 RON

Categoria II ......................... 55 RON

Copiii pana la varsta de 6 ani au acces gratuit

CLASIC SPECTACULOS - SERIA DE CONCERTE III

18:00 - 21:00

Area VIP ............................. 80 RON

Categoria I .......................... 70 RON

Categoria II ......................... 55 RON

Copiii pana la varsta de 6 ani au acces gratuit.

PIANOMANIA și CLASIC SPECTACULOS - SERIA DE CONCERTE II și III

Area VIP .............................. 100 RON

Categoria I .......................... 80 RON

Categoria II ......................... 65 RON

Copiii pana la varsta de 6 ani au acces gratuit.

Biletele pot fi achizitionate de pe myticket.ro si din toate magazinele Diverta.

Despre Asociatia ADOR Copiii

Ador Copiii este un proiect unic, inspirațional pentru România, inițiat de părinți adoptivi din dorința de a-și aduce propria experiență în folosul copiilor blocați în sistemul de protecție și de a contribui la fluidizarea procesului de adoptie. Ador Copiii a devenit comunitatea familiilor adoptive și a tuturor acelora care au înteles că cele mai vulnerabile ființe ale României sunt nou-născuții abandonati în fața cărora sistemul de protecție socială devine pe zi ce trece tot mai neputincios. Ador Copiii a sustinut timp de doi ani campania de declarare a Zilei Nationale pentru Adoptie, prin instituirea oficială a acestei zile Romania înscriindu-se pe harta internațională a țărilor angajate în dezvoltarea și modernizarea sistemului de adopții.

Taguri: muzicacopiiculturasocialadoptiecaritabilpianmanagenent