Cursuri pentru specialisti in stiinte sociale si asistenta medicala

Sibiu - 10 octombrie 2005

Comunicat tip General in Social

Asociatia Healing Touch Romania organizeaza in perioada 29 octombrie -3 noiembrie noi cursuri de terapie prin energie pentru specialistii in stiinte sociale si asistenta medicala cu instructori din Statele Unite.

Cursuri pentru specialisti in stiinte sociale si asistenta medicala

Tehnica denumita "Healing Touch" utilizeaza atingere delicata sau lucrul deasupra corpului. Este dovedita a fi utila persoanelor de orice varsta pentru reducerea stresului, relaxare, diminuarea durerii, recuperarea post-operatorie, evolutia copiilor prematuri, probleme emotionale, diminuarea simptomelor provocate de cancer, boli cronice sau pentru ingrijirea muribunzilor.

Asocitia Healing Touch Romania organizeaza aceste cursuri, dar si faciliteaza intalnirea intre specialisti si aplicarea tehnicilor invatate in comunitate in relatia cu pacientii sau beneficiarii. Asociatia este afiliata la Healing Touch International Inc. ce a fost fondat in 1996 in SUA pentru a administra procesul de acreditare pentru practicienii si instructori Healing Touch. Astazi exista 1833 de practicieni si 194 de instructori Healing Touch acreditati in 15 tari din lume.

Despre Asociatia ALEG

Practicieni din toate domeniile medicale, dar si persoane interesate din afara sectorului medical, ofera Healing Touch in spitale, clinici, centre oncologice, cabinete private, spitale de psihiatrie. Se tin cursuri in universitati, colegii medicale si in alte locatii din intreaga lume. Exista 60 000 de cursanti in 17 tari din lume, inclusiv in Romania. Asociatia Americana de Asistenta Medicala Holistica a adoptat tehnica Healing Touch in practicile obisnuite ale meseriei de asistent medical/nurse.
Cei ce doresc sa afle mai multe despre tehnica Healing Touch sunt invitati sa ne scrie pe adresa healingromania@yahoo.com sau sa ne sune la telefon 0721-366702.

healingromania@yahoo.com