IT la iarba verde

Campina - 9 iunie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Asociaţia pentru tineret ALUMNO anunţă organizarea taberei de informatică „FORUM IT”.

Sub deviza „REDescoperă viitorul”, tabăra FORUM IT va avea loc în perioada 24-29 AUGUST 2005 la „Satul de Vacanţă” – zona de agrement MUSCEL din Municipiul Câmpina, judeţul Prahova. Sunt aşteptaţi tineri din toată ţara, de orice vârstă, pasionaţi sau nu de Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţii.

În cadrul taberei se vor organiza zilnic laboratoare în cadru deschis, prezentări hypermedia, concursuri de proiecte cu premii atractive. O bibliotecă va fi deschisă participanţilor dornici de a răsfoi şi altfel de publicaţii, nu numai cele electronice. Discoteca în aer liber, focurile de tabără şi drumeţiile vor fi şi ele prezente. Studenţilor li se oferă şansa de a participa la un concurs de proiecte software, premiul cel mare constând în colaborarea cu binecunoscuta companie Bitdefender.

Printre invitaţi se numără reprezentanţi ai firmelor de IT din România, personalităţi cu renume din domeniu, principalul obiectiv al taberei fiind acela de a construi o legătură strânsă între expozant şi participant.

Informaţii mai detaliate se pot obţine direct de pe site-ul Forum IT www.forumit.ro la secţiunea „Vacanţe şi Tabere”.
Parteneri: TVRM (partener Media, prin domnul Cătălin Grosu), Asociaţia STG (Spare Time Group), Softwin – Divizia Bitdefender, Teron Systems, ISIS M3, SYS-NET TELECOM.

Despre Asociatia ALUMNO

Despre Asociaţia ALUMNO
Înfiinţată în 2004, Asociaţia pentru tineret ALUMNO este o organizaţie non-guvernemantală, apolitică şi non-profit care are drept scop principal iniţierea şi sprijinirea de acţiuni destinate promovării intereselor tinerilor.
În prezent sunt 22 membrii care-şi desfăşoară activitatea în 4 departamente după cum urmează: Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţii, Mass Media şi Relaţii cu Mass Media, Cultură, Tineret şi Sport, Administraţie publică.
Până în prezent a fost finalizat un proiect de amploare pe plan local, şi anume site-ul „Descoperă Câmpina” www.e-campina.ro.
Str.Soarelui nr.1,
Bl.11C sc.A ap.10