asociatia analistilor tehnici din romania


Descrierea companiei asociatia analistilor tehnici din romania

AATROM, lansata la 30 iunie 2007 este prima asociatie profesionala de acest gen din Romania, axata pe educatie in analiza tehnica si promovarea ei in pietele financiare. In acest sens, AATROM si-a propus sa furnizeze printre altele, servicii educationale tuturor celor interesati, inclusiv femeilor si membrilor familiilor celor care fac parte din Asociatie.

Principalul obiectiv al AATROM este educatia in analiza tehnica si promovarea acesteia la standarde ridicate tuturor actorilor pietelor financiare din Romania.

AATROM va initia si un forum de dezbateri referitoare la analiza tehnica si aplicatiile ei practice in pietele financiare. Asociatia organizeaza seminare, cursuri, intalniri, mese rotunde pentru membrii sai si nu numai, precum si conferinte bianuale despre analiza tehnica, ultimele tendinte in materie, aplicatiile acesteia in pietele financiare, bursa si trading. In plus, un newsletter in doua formate, lunar si saptamanal, TrendWatch, vine in intampinarea dorintei de educatie aplicata si informare a tuturor membrilor.

Pentru mai multe detalii privind activitatea si inscrierea in Asociatie, vizitati site-ul AATROM la: http://www.aatrom.org.


Comunicate asociatia analistilor tehnici din romania :

Vezi toate comunicatele companiei asociatia analistilor tehnici din romania.