Centrul pentru Proiecte Sociale demareaza pregatirile pentru piesa de teatru „Nu te prinde sa fii rau”

BUCURESTI - 17 iulie 2007

Comunicat tip General in ONG

Centrul pentru Proiecte Sociale finalizeaza un program de 3 ani de zile cu un proiect care transforma beneficiarii in parteneri. Scopul: dobandirea abilitatii de a construi singuri propriile parghii spre reusita!

9 copii, beneficiari ai asociatiei Pro Vita Valea Plopului, vor fi protagonistii unei piese de teatru ce va spune chiar povestea lor, pusa in scena in Bucuresti, in Sala Mare a teatrului Nottara. Membrii CPS si copiii din Valea Plopului vor pregati piesa de teatru in perioada 18 – 26 iulie in cadrul unui camp de lucru. In luna septembrie, va fi pusa in scena piesa iar suma stransa in urma spectacolului va fi directionata catre Valea Plopului.
In urma proiectului, pe langa aspectul financiar, Valea Plopului castiga 9 persoane cu simtul efortului recompensat de rezultate, responsabile si cu experienta participarii active intr-un proiect.
De maine, miercuri 18 iulie, incepe provocarea pentru cei 9 copii din Valea Plopului. Pentru prima data la cort, pentru prima data departe de camin pentru a munci! Unii dintre ei au incheiat cu succes examenul de capacitate si acum asteapta rezultatele admiterii la liceu. Sa le tinem pumnii !
Multumim partenerilor nostri care in acest an ne sprijina in demersul nostru de a transforma beneficiarii in parteneri! Vector Telecom, Comunitatea Fara Cravata si Societatea Civila de Avocatura Zamfirescu Racoti Predoiu, Inari Parish, Palette Advertising, 24 FUN si Comunicatedepresa.ro sunt alaturi de voluntariat! “Nu te prinde sa fii rau” este un eveniment recomandat de Cotidianul.

Despre Asociatia Centrul pentru Proiecte Sociale

Centrul pentru Proiecte Sociale este o asociatie non profit bazata 100% pe voluntariat. Scopul CPS este aportul de solutii concrete in medii si comunitati defavorizate, sprijinirea tinerilor talentati si cu potential important de dezvoltare.
Centrul pentru Proiecte Sociale va invita sa accesati site-ul www.proiectesociale.ro.
Nu ramaneti indiferenti! Diferenta dintre succes si esec este implicarea!

Contact[at]proiectesociale[dot]ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-centrul-pentru-proiecte-sociale/centrul-pentru-proiecte-sociale-demareaza-pregatirile-pentru-piesa-de-teatru-nu-te-prinde-sa-fii-rau