Nu te prinde sa fii rau, ne spun copiii duminica la Nottara

BUCURESTI - 6 septembrie 2007

Comunicat tip General in ONG

O echipa de copii din Valea Plopului si echipa Centrului pentru Proiecte Sociale va invita la spectacolul de teatru si cantec “Nu te prinde sa fii rau”, pus in scena duminica la ora 19.00 in Sala Mare a Teatrului Nottara. Copiii isi vor juca propria poveste, o poveste a reusitei impotriva prejudecatii!

Proiectul “Povesti cu Happy End” are ca final fericit actiunea de strangere de fonduri, spectacolul de teatru si cantec “Nu te prinde sa fii rau”. Dupa 3 ani de lucru in comunitatea din Valea Plopului, Centrul pentru Proiecte Sociale si-a propus sa transforme beneficiarii in parteneri, acestia dobandind astfel calitatile necesare pentru reusita: munca, lucrul in echipa, respectul pentru celalalt si mai ales un efort depus constant pentru a ajunge la rezultatele dorite. Cele 400 de persoane care au inteles demersul CPS vor fi spectatori duminica la Nottara, recompensand prin prezenta si aplauzele lor vointa copiilor din Valea Plopului!
Proiectul si-a propus sa aduca mai aproape mediul business de probleme sociale. Invitatii la piesa de teatru fac parte din companii si institutii de renume care doresc sa sprjine copiii in lansarea mesajului lor: “Nu te prinde sa fii rau”.
Suma stransa in urma vanzarii invitatiilor va fi directionata catre comunitatea Valea Plopului. Astfel, copiii exeperimenteaza pe langa simtul reusitei, simtul responsabilitatii si al recunostintei.
Multumim partenerilor nostri care au incredere in oameni si in viitor! Vector Telecom, Comunitatea Fara Cravata si Societatea Civila de Avocatura Zamfirescu Racoti Predoiu, Inari Parish, Palette Advertising, 24 FUN si Comunicatedepresa.ro sunt alaturi de voluntariat! “Nu te prinde sa fii rau” este un eveniment recomandat de Cotidianul. Celorlati, care inca nu sunt alaturi de noi, le transmitem cu convingere ca perspectiva conteaza !
Invitam presa sa sustina mesajul copiilor astfel incat mai mult de 400 de oameni sa afle ca “Nu te prinde sa fii rau”. Pentru invitatiile de presa dar si pentru mai multe detalii despre eveniment si proiectul “Povesti cu Happy End” va rugam sa folositi datele de contact de mai jos.

Despre Asociatia Centrul pentru Proiecte Sociale

Centrul pentru Proiecte Sociale este o asociatie non profit bazata 100% pe voluntariat. Scopul CPS este aportul de solutii concrete in medii si comunitati defavorizate, sprijinirea tinerilor talentati si cu potential important de dezvoltare.
Contact: Stefania Mateescu, 0721 22 99 84. Accesati site-ul www.proiectesociale.ro.
Nu ramaneti indiferenti! Diferenta dintre succes si esec este implicarea!

Contact[at]proiectesociale[dot]ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-centrul-pentru-proiecte-sociale/nu-te-prinde-sa-fii-rau-ne-spun-copiii-duminica-la-nottara