Linden Leaves si CharityGift.ro semneaza un parteneriat pentru a ajuta copiii cu probleme grave de sanatate

BUCURESTI - 7 mai 2009

Comunicat tip General in Sanatate

Incepand cu luna mai, produsele Linden Leaves din Noua Zeelanda sunt disponibile in magazinul online www.charitygift.ro. Fiecare produs cumparat va aduce un zambet copiilor Asociatiei Piticot din Oradea deoarece contine o donatie de 10%.

“Am ales sa donam 10% din vanzarea produselor Linden Leaves catre Asociatia Piticot, bucurandu-ne ca putem ajuta copiii cu probleme din cadrul acestei Asociatii, insa decizia a fost grea stiind ca trebuie sa alegem dintre atatea fundatii infiintate special pentru problemele copiilor”, declara Corina Chelu, Country Manager al Linden Leaves in Romania. Gama produselor disponibile pe CharityGift.ro include: uleiuri si lotiuni de corp, mini-kituri spa sau pentru calatorie, produse pentru barbati, seturi cadou si saculeti pentru baie.

Campaniile caritabile sunt in atentia companiei Linden Leaves la nivel international, in general indreptate catre cauze de sanatate, social sau de mediu. In prezent, in Noua Zeelanda echipa PR Linden Leaves se pregateste pentru o campanie de ajutorare a copiilor cu probleme grave de inima, campanie care va incepe in data de 22 mai 2009.

“Ne bucuram sa ii avem pe cei de la Linden Leaves alaturi de noi in incercarea de a responsabiliza cat mai multi oameni. Toate produsele de pe site-ul nostru contin o donatie. De data aceasta, vom ajuta Asociatia Piticot sa stranga fondurile necesare beneficiarilor sai, copii cu probleme grave de sanatate.” spune Nicoleta Talpes, initiatorul proiectului CharityGift.ro.

Despre Asociatia Charity Gift

Produsele Linden Leaves sunt prezente in Romania din august 2008 si se adreseaza tuturor persoanelor care iubesc momentele de relaxare, care fac din imbaierea zilnica un adevarat ritual, un moment de relaxare si placere. Toate produsele sunt create in Noua Zeelanda, locul ideal de evadare in natura, produsele fiind 95% naturale, cu ingrediente locale din culturile proprii (organice) dar si cu ingrediente internationale. Cadourile Linden Leaves sunt ideale pentru calatorii, pentru recreerea din week-end si foarte luxoase pentru femeile pretentioase si care aleg sa isi rasfete trupul si sufletul.

CharityGift.ro este un proiect de voluntariat 100%, dedicat responsabilizarii individuale si sociale. CharityGift.ro functioneaza ca un magazin online, o platforma pentru expunerea de produse din partea furnizorilor care astfel se angajeaza sa directioneze, partial sau in totalitate, contravaloarea acelor produse unor cauze sociale pe care aleg sa le sustina. Din momentul lansarii si pana astazi, www.charitygift.ro a inregistrat peste 40.691 de vizite si 28.971 de vizitatori unici, din peste 60 de tari. In ultimele trei luni, prin intermediul CharityGift.ro, s-au vandut produse in valoare de peste 10.950 lei.

Tea Vasilescu
Coordonator Proiect

Twitter: http://www.twitter.com/charitygift_ro
2% pentru CharityGift.ro: http://www.charitygift.ro/index.php?content=doilasuta