"România. Inchis pentru inventar" la "Passe-Partout Dan Puric"

Locul desfasurarii: Compania de teatru "Passe-Partout Dan Puric"

Organizator: Compania de teatru "Passe-Partout Dan Puric"

“O inlantuire de perle negre, pline de amar sufletesc adunate din adancul sensibil al unor constiinte de artisti, ce n-a vrut sa moara pe fundul marii.

Raspunsul tandru, simplu, inteligent al sensibilitatii romanesti pusa la incercare de seismul unei lumi malefice venite din afara – comunismul.

Unda de soc tarzie, dar nu intarziata a dainuirii noastre. In esenta imaginea zambetului romanesc strabatut pururea de un suspin. Acesta e spectacolul “Romania. Inchis pentru inventar”, crescut ca o floare de colt pe terenul arid al Romaniei de azi.” Dan Puric

Regia: Dragos Huluba

Cu:  Eduard Adam , Dragoş şi Violeta Huluba

O poveste dulce-amară despre o lume dispărută sau nu în ’89. O călătorie în timp, o rememorare a trecutului acestui popor. Un spectacol vintage.

Spectacolul – scenariu, regie, interpretare – este, cu siguranţă, una dintre cele mai valoroase poveşti care s-au spus, scris sau filmat de la Revoluţie încoace, despre acea perioadă.

Bilete si rezervari la Casa de bilete a Companiei de teatru "Passe-Partout Dan Puric", str. Lipscani 53, Telefon 021-315.89.80 sau 0761.319.819.

Despre ASOCIATIA COMPANIA DE TEATRU

Compania de teatru "Passe-Partout DP" a fost înfiintata de catre actorul si regizorul Dan Puric în anul 1999. Membrii companiei sunt actori amatori si profesionisti de toate vârstele, dar cu precadere tineri de pâna în 35 de ani.

Confirmare pana la data: 22 February 2014

Participare: Taxa de participare