"ROYAL FASHION" un spectacol de Dan Puric la Teatrul Naţional Bucureşti

Locul desfasurarii: Teatrul National Bucuresti - sala Studio

Organizator: Teatrul National Bucuresti

Spectacolul " Royal Fashion " celebrează și pune în lumina modelul regalității, aducând în atenția publicului o viziune de sinteză a secolelor care au distilat și rafinat aceasta bijuterie a calității umane.

"Am încercat prin acest spectacol să aduc aminte ceea ce am pierdut: fiorul înălţător al calităţii. Căci regalitatea asta presupune: o înălţare, o înnobilare, o scoatere din mulţime." Dan Puric

Spectacolul este o parabolă inedită a monarhiei, realizată cu mijloace originale, îmbinând pantomima, baletul, stepul dar şi cadrilul cu rockul.

Costumele poartă semnătura creatoarei Doina Levintza, iar scenografia este realizată de Corina Gramoşteanu, cu un mesaj propriu care potenţează semantica spectacolului. Coregrafia Leliei Marcu-Vladu, mijloc de concretizare a viziunilor, a utopiilor şi a profeţiilor spectacolului, completează lumile imaginate de Dan Puric, nuanţând momente şi spărgând conveniente.

Biletele se găsesc la Agenţia Teatrului Naţional din Bucureşti, telefon 021-314.71.71.

Despre ASOCIATIA COMPANIA DE TEATRU

Compania de teatru "Passe-Partout DP" a fost înfiintata de catre actorul si regizorul Dan Puric în anul 1999. Membrii companiei sunt actori amatori si profesionisti de toate vârstele, dar cu precadere tineri de pâna în 35 de ani.

Confirmare pana la data: 28 May 2014

Participare: Taxa de participare