Cristina Bîtlan și Chapters.ro susțin mamele copiilor din Asociația CONIL

BUCURESTI - 27 aprilie 2022

Comunicat tip General in ONG

Live site

Asociația CONIL este onorată să accepte invitația dragii noastre prietene, Cristina Bâtlan, la impresionantul proiect Chapters.ro, dedicat promovării dezvoltării tuturor femeilor talentate din România.

Cristina Bîtlan și Chapters.ro susțin mamele copiilor din Asociația CONIL

Impresionată de căldura cu care copiii speciali ai Lumii CONIL au primit-o în ajunul Crăciunului, atunci când împreună au împodibit bradul, Cristina Bîtlan a decis să continue să șe fie alături și să îi susțină pe acești copii.  Astfel, celebra afaceristă Cristina Bâtlan și Musette ne-au fost parteneri în organizarea  evenimentului de lansare a campaniei „Mama, supereroina mea!” dedicată mamelor de copii cu nevoi speciale. Într-o atmosferă destinsă și prietenoasă, Cristina a avut ocazia să cunoască mamele copiilor speciali ai Lumii Conil, copii minunați care își depășesc dizabilitățile în fiecare zi. În acel cadru special, Cristina a lansat invitația mamelor noastre supereroine de a participa la conferința Chapters.ro din 28 aprilie 2022. Suntem mândri de relația pe care am consolidat-o în timp cu Cristina Bâtlan, o femeie puternică, cu inima plină de bunătate și dornică să ofere sprijin copiilor cu nevoi speciale.

Chapters reprezintă un eveniment dedicat promovării tuturor femeilor cu inițiativă, tuturor femeilor talentate din România. În cadrul acestui eveniment, patru mămici supereroine împreună cu președinta Asociației Conil, Adela Hanafi, se vor bucura de prezența gratuită la atelierele organizate de Cristina Bâtlan, prin numeroase programe cu conținut de calitate, alături de specialiști cu abilități antreprenoriale în beauty&art.

Datorită programelor Chapters, mămicile supereroine ale Lumii Conil au oportunitatea de a-și consolida relații sociale și de afaceri statornice, cu oamenii potriviți, prin mentalitățile corespunzătoare.

Pe această cale, Asociația CONIL dorește să-i mulțumească Cristinei Bâtlan pentru cele cinci invitații și să anunțe participarea la evenimentul Chapters cu mult entuziasm și deosebit interest.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-conil/cristina-bitlan-si-chapters-ro-sustin-mamele-copiilor-din-asociatia-conil