'Consulting – Skills, Tools & Ethics”

BUCURESTI - 12 februarie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Cursul “Consulting – Skills, Tools & Ethics” este un program de training organizat de Asociatia Consultantilor in Management din Romania (AMCOR), cu scopul de a oferi o intelegere de ansamblu asupra consultantei in management, adresandu-se consultantilor activi. Cursul doreste sa ofere celor care se afla la inceput de drum crearea unei imagini bazata pe practica, de la trainerii care in viata de zi cu zi vand consultanta.

Ce: Curs Consulting – Skills, Tools and Ethics

Cine organizeaza: Asociatia Consultantilor in Management din Romania - AMCOR

Cand: 28 februarie – 2 martie, intre orele 9:00 – 17:00

Unde: Bucuresti, Uzinexport S.A., Blvd. Iancu de Hunedoara, nr.8, Bl.H3, Sect. 1, Bucuresti (Piata Victoriei, in aceeasi cladire cu City Bank), sala Agat

Ce contine: vezi www.amcor.ro , Training pentru Consultanti

Cat costa: 175 euro pentru membri AMCOR si 300 euro pentru nemembri

De ce sa participati (conform feedback-ului de la participantii la cursul din octombrie):

· Pentru calitatea trainerilor si exemplele din experienta practica

· Pentru calitatea si cantitatea suportului de curs

· Pentru ca este unicul seminar de pe piata de acest gen

Cui se adreseaza: consultantilor activi, consultantilor juniori, persoanelor care ar dori sa urmeze o cariera in consultanta

Va rugam sa luati in considerare faptul ca numarul de locuri este limitat.

Despre ASOCIATIA CONSULTANTILOR IN MANAGEMENT DIN ROMANIA-AMCOR

AMCOR este singura organizatie din România afiliata la Federatia Europeana a Asociatiilor de Consultanta în Management - FEACO - www.feaco.org - în scopul integrarii mediului de consultanta profesionala din România în activitatile de consultantanta ale Uniunii Europene.
Dupa un proces îndelung, AMCOR a fost acceptata ca membru în International Council of Management Consultants Institutes, ICMCI - www.icmci.org, cea mai mare structura de certificare în profesia de consultant în management. In colaborare cu ICMCI, un membru AMCOR poate urma procedura de obtinere a titlului CMC - Certified Management Consultant, titlu recunoscut international.


Simona SPATARU, Manager AMCOR
simona.spataru@amcor.ro