Sanatatea inainte de toate!

Timisoara - 24 martie 2008

Comunicat tip General in Social


Luni, 24 martie 2008, Asociatia Crestina For Help din Timisoara ce are ca scop sprijinirea famililor/copiilor aflati in dificultate a organizat o actiune la Scoala Generala nr. 14 din Timisoara care marcheaza Ziua Internationala de Combatere a Tuberculozei. Cu ocazia acestui eveniment voluntarii asociaţiei s-au implicat în campania de informare cu privire la importanţa combaterii tuberculozei „Sanatatea inainte de toate”.

Deoarece prezenta TBC-ului in randul populatiei romane este larg răspândită, clasandu-ne in 2004 pe locul 42 din 211 aflate in evidenta OMS, consideram important a informa populatia cu privire la multiplele implicatii de ordin social, medical, psihologic, economic si social pe care le poate avea aceasta boala.
Acest proiect este implementat de Asociaţia Crestina For Help din Timisoara si Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala Timis.

Despre ASOCIATIA CRESTINA FOR HELP

Asociatia Crestina For Help din Timisoara este o organizatie nonguvernamentala, nonprofit ce are ca scop prevenirea, limitarea, inlaturarea efectelor acelor situatii care pot genera marginalizarea, excluderea sociala a persoanelor care datorita unor motive de natura economica, fizica, psihica sau sociala, nu au posibilitatea sa isi asigure nevoile sociale si sa isi dezvolte propriile capacitati si competente pentru integrarea sociala.
Asociatia Crestina For Help Timisoara
shaute2000@yahoo.com