Teatru, Dans, Muzica, Film, Fotografie - Maiart Festival Studentesc la Preoteasa

Locul desfasurarii: Casa de Cultura a Studentilor

Organizator: Asociatia Culturala pentru Tineret Maiart

X-tage, Streetbeat, Ansamblul de balet Giuliana, Hannah, inDArt, Providanse, Stars, Just us, Virus, Voievozii, PassionArt, Tears, ΣART, Chapeau, Domino, OMNES.

Acestea sunt doar cateva dintre trupele de tineri talentati ce se vor afla de vineri, 11 mai pana luni, 14 mai, pe scena salii mari de teatru a Casei de Cultura a Studentilor (fosta „Grigore Preoteasa”, Calea Plevnei nr. 61), in cadrul celei de-a doua editii a Maiart Festival.

Maiart Festival este un proiect studentesc ce isi propune implicarea tinerilor, a liceenilor si studentilor intr-un spectacol de teatru, muzica, dans, fotografie si film, avand ca scop ridicarea nivelului intelectual in randul acestora si indreptarea atentiei catre arta, valori culturale, etice si morale si tot ceea ce inseamna estetic. Festivalul este in esenta o competitie acerba intre aproximativ 200 de tineri talentati organizati in grupe, jurizati in functie de spiritul de echipa pe care il detin si naturaletea de care dau dovada.

Timp de patru zile, cei mai harnici se vor intrece pentru cea mai buna reprezentatie a categoriei, precum si pentru „Marele Premiu al Maiart Festival”. Deasemenea, spectatorii ii vor putea vota pe cei mai buni concurenti, avand dreptul de a acorda ei insisi „Premiul de Popularitate al Maiart Festival”.

Deschiderea oficiala a festivalului va avea loc in data de 11 mai la orele 10:00 in sala de conferinte a Casei de Cultura a Studentilor.
Intrarea este libera!

Pentru program, va rugam sa accesati www.maiart.ro/festival sau sa descarcati direct fisierul in format electronic de la urmatoarea adresa: www.maiart.ro/program.xls.Asociatia Culturala pentru Tineret Maiart este un proiect format in urma cu doi ani ca rezultat al unei initiative studentesti, ce se doreste a fi un succes al tuturor tinerilor, dar si de a fi cel mai bun promoter al culturii prin arta. Asociatia este o structura non-profit, organizata de voluntarii Maiart si desfasoara mai multe proiecte de sprijinire a artei si culturii.

Cristina Stoica
Marketing Manager
cristina (at) maiart.ro

Despre ASOCIATIA CULTURALA MAIART

Asociatia Culturala pentru Tineret Maiart este un proiect format in urma cu doi ani ca rezultat al unei initiative studentesti, ce se doreste a fi un succes al tuturor tinerilor, dar si de a fi cel mai bun promoter al culturii prin arta. Asociatia este o structura non-profit, organizata de voluntarii Maiart si desfasoara mai multe proiecte de sprijinire a artei si culturii.

Participare: Intrare libera