Sighisoara Blues Festival 2011 - editia 7

Sighisoara - 19 ianuarie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Social

Sighisoara Blues Festival este de acum o prezenta culturala bine cunoscuta si apreciata in mediile artistice romanesti si de peste hotare, un eveniment major indragit de toti iubitorii si simpatizantii blues-ului. Editiile precedente care treptat au ridicat festivalul la rang international au confirmat interesul tot mai crescut, pentru blues al Sighisorenilor, locuitorii acestui vechi oras fondat de emigranti germani, acum mai bine de noua sute de ani. Sighisoara Blues Festival, o incitanta si generoasa invitatie pentru iubitorii blues-ului, dar si pentru cei care vor deveni... dependenti de acesta muzica.

Sighisoara Blues Festival 2011 - editia 7
 Sighisoara Blues Festival, o incitanta si generoasa invitatie pentru iubitorii blues-ului, dar si pentru cei care vor deveni dependenti de acesta muzica. 

Blues Festival

Cand si unde? Editia cu numarul 7 a festivalului se va desfasura in perioada 24-26 februarie 2011. Ca si la editiile precedente spectacolele vor incepe la orele 19.30 iar publicul va fi delectat cu blues in sala de spectacole Mihai Eminescu a orasului Sighisoara. 

Programul festivalului pastreaza acelasi format ca si pana acum: adica doua concerte pe seara a cate 80 de minute concertul, prezentate de Berti Barbera, iar cei ce nu s-au saturat pot consuma si mai mult blues la mult-apreciatele jammsession-uri din crama hotelului Sighisoara.

 

Artistii Joi 24 Februarie 2011: Crossroads (Romania), Little Brothers (USA)

Vineri 25 Februarie 2011: Diane Blue & Roberto Morbioli (USA), Davina & the Vagabonds (USA)

Sambata 25 Februarie 2011:Steven De bruyn, Roland & Tony Gyselinck (Belgia), Murali Coryell (USA)

Biletele Pretul unui bilet pentru o seara de festival, achizitionat in avans, este de 60 lei. Pretul biletelor cumparate de la casa de bilete a salii este de 70 lei pentru o seara (biletele vor fi disponibile cu o ora inaintea inceperii spectacolelor). Pentru seara de joi 24 Februarie am pregatit o surpriza pentru elevi si studenti: pe baza legitimatiei lor pot procura biletele la pret redus de 30 lei. Biletele se vor pune in vanzare incepand cu data de 10 ianuarie 2011 si se vor putea achizitiona de la receptia Hotelului Sighisoara (la telefon 0265.771000) sau de la casa de bilete a salii cu o ora inaintea spectacolului.

Taguri: festivalbluessighisoara