Sighișoara Blues Festival 2016

Sighisoara - 10 decembrie 2015

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social

Asociația Culturală „Sighișoara Blues Hospital” te invită pe 25 și 26 Martie 2016 la Sighișoara pentru cel mai așteptat festival de blues din țară - ediția 11 a Festivalului Internațional de Blues.

Sighisoara Blues Festival 2016

Sighisoara Blues Festival 2016

 Vino să descoperi spiritul Sighișoara Blues Festival! 

Sighișoara Blues

În cadrul evenimentului organizatorii îți promit două seri cu totul speciale:

- prima seară îi aduce în prim plan pe Soul Serenade (România) și Deitra Farr (SUA)

- în cea de-a doua pe americanii Boo Boo Davis și Dwayne Dopsie.

 

Ca și la edițiile precedente, spectacolele vor începe la orele 19.30, cu o durată de 80 de minute pe seară,  iar pauza de 30 de minute dintre concerte vine cu o bine meritată sesiune de autografe, poze și discuții interesante cu artiștii. Așa cum v-am obișnuit Berti Barbera se va ocupa de prezentarea festivalului, iar Jam session-urile vor avea loc ca și până acum, în crama hotelului Sighișoara.

 

Prețul unui bilet pentru o seară de festival este de 100 ron (două concerte pe seară) și s-au pus în vânzare, putând fi achiziționate de la recepția Hotelului Sighișoara telefon +40265 771000 sau de la casa de bilete a sălii, cu o oră înaintea spectacolului.

 

Sărbătorim un deceniu de blues la Sighișoara cu noul site al festivalului www.blues-festival.ro unde poți descoperi atmosfera edițiilor precedente și poți asculta toate înregistrările live ale edițiilor trecute. Vino să descoperi că blues-ul nu este doar un gen de muzică ci o stare de spirit.

 

Vino să descoperi spiritul Sighișoara Blues Festival!