Vernisaj expozitie pictura "Transparenta" - Maria Tudorache

Locul desfasurarii: Galeria Basil

Organizator: Mariana Tudorache

Vernisaj expozitie pictura

Vernisaj “Transparenţa”
Joi , 25 iunie , ora 19 , toţi iubitorii artei sunt aşteptaţi la galeria Basil , pentru a participa la vernisajul expoziţiei de pictură “Transparenţa” a artistei Mariana Tudorache .
La cei 25 de ani , artista vine cu o expoziţie inedită , conţinând paisprezece lucrări executate în ulei şi acrylic şi un stil personal unic . A studiat, a plecat în Franţa să capteze şi să transpună pe pânză emoţia şi acum o dezgoleşte în faţa publicului .Tema lucrăriilor o constituie nudurile ,autoarea abordând în fiecare pictură o poveste în care oricare din noi se poate regăsi . Veti avea ocazia să vizionaţi o expoziţie uniformă dar inedită în care personajele nu au chip ,eliminând astfel orice expresie a feţei .Stilul inconfundabil al artistei precum şi atmosfera boemă însoţită de vin , cozonac şi dulceaţă de praz ,constituie reţeta perfectă a unei seri unice .
Vă aşteptăm pe toţi amatorii de pictură , joi, 25 iunie, ora 19 , la Galeria Basil, în Curtea Casei Universitarilor, str Dionisie Lupu, nr 46 (intrarea din Arthur Verona).
Un eveniment susţinut de asociaţia culturala “Art Music & Film” .


Aldea Andreea
PR Manager “Art Music & Film”- 0724727488

Despre ASOCIATIA CULTURALA


Locaţie Str Şelari , nr. 12 (Colt cu Covaci).
“Art Boulevard” este un eveniment organizat de Asociaţia Culturală “Art Music & Film” în parteneriat cu Comisia de Cultură a Consiliului General al Primăriei Municipiului Bucureşti , ArCuB , Bucureşti -Cartier de Vara şi Primaria Municipiului Bucureşti .

Sponsori :Pepsi , Glit Innovate IT, Star Storage, Apolodor Comimpex, Humanitas ,X-Force.
Contact: Aldea Andreea PR Manager “Art Music & Film”
Tel: 0724727488 ; E-mail: aldea.andreea@artmusicandfilm.ro ;

Participare: Intrare libera