CUPA INTERNATIONALA A MAJORETELOR - CUPA MBTA Editia III

Oradea - 4 aprilie 2009

Comunicat tip General in Sport

Concurs international de majorete

Asociaţia Naţională de Majorete MBTA-România în colaborare cu DSJ Bihor, Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Bihor şi Primăria Oradea vă invită în data de 30 – 31 MAI 2009 să participaţi la a III-a Ediţie a Cupei Internaţionale a Majoretelor, desfăşurată la Sala Sporturilor Antonio Alexe - Oradea, competiţie ce va desemna echipele care vor reprezenta România, în octombrie 2009, la Campionatul European din Croaţia.
Informaţii cu privire la regulamentul competiţiei găsiţi pe www.mbta-majorete.ro sau la
tel. - 0743/677767 (d-ra Ioana Pele)
- 0359/174682 (d-ra Iolanda Beudean).

Data limită de înscriere pentru competiţie este 7 mai 2009.
Premiile constau în cupe, diplome şi medalii.

TAXE CONCURS: - 20 RON/concurent
- 15 RON/concurent pentru fiecare secţiune în plus la care se participă.

*Taxele se virează în contul Asociaţiei Sportive “Club Sportiv MBTA”, deschis la Banca Transilvania - Sucursala Oradea nr.RO84BTRL00501205i12195XX până în ultima zi de înscriere.

IMPORTANT: - Vor putea participa la concursurile naţionale şi vor putea reprezenta România la competiţiile internaţionale doar echipele înscrise în MBTA-România (data limită până la care vă puteţi înscrie în MBTA-România este 1 martie 2009 – vezi regulamentul pe www.mbta-majorete.ro), aceasta hotarare luandu-se in consiliul director.

Notă ! - Asociaţia Sportivă Club Sportiv MBTA îşi rezervă dreptul de a aduce modificări programului şi regulamentului în funcţie de numărul de participanţi.
- În cazul în care nu se vor înscrie în concurs minim 3 participanţi (echipe)/secţiune, cei înscrişi vor participa la o categorie de vârstă superioară.
- MBTA România pune la dispoziţia celor interesaţi dvd-uri cu exerciţii compatibile concursurilor internaţionale, pentru a vă facilita pregătirea . Pe cei ce doresc aceste dvd-uri îi rugăm să ne trimită un e-mail de confirmare (la adresa de e-mail:contact@mbta-majorete.ro), cu o adresă la care putem face livrarea şi de asemenea un număr de telefon pentru a vă putea contacta mai uşor (pentru dvd-uri se percepe doar taxa de transport).


*** Cei care doresc să îşi rezerve cazarea la Oradea, sunt rugaţi să ne solicite acest lucru din timp, având astfel posibilitatea de a obţine preţuri speciale.

Teodora Lăzuran
Preşedinte MBTA România

Despre ASOCIATIA DE MAJORETE CU BASTON SI TWIRLING - MBTA

MBTA Romania - reprezentant al NBTA EUROPE la noi in tara.Obiect de activitate:organizarea de competitii pentru majorete la toate categoriile si sectiunile din regulament, stagii de pregatire pentru practicanti si antrenori, cursuri de formare si perfectionare arbitri, stagii perfectionare tehnici si manuire baston de twirling etc.
Scopul declarat: promovarea acestui fenomen la nivel national si recunoasterea majoretelor ca ramura de sport in Romania.
Club Sportiv MBTA-sediu-Oradea,str. Iuliu Maniu nr.42 ap.5,judetul Bihor.Persoana de contact -d-ra Ioana Pele Director Tehnic tel: 0743/677767
contact@mbta-majorete.ro