MBTA Roamania recunoscut de Ministerului Tineretului si Sportului

Oradea - 9 decembrie 2009

Comunicat tip General in Sport

Conducerea MBTA ROMANIA(Asociatia de Majorete cu Baston si Twirling) prin presedinte Teodora Lazuran, doreste sa aduca la cunostinta opiniei publice

Conducerea MBTA ROMANIA(Asociatia de Majorete cu Baston si Twirling) prin presedinte Teodora Lazuran, doreste sa aduca la cunostinta opiniei publice faptul ca, demersurile incepute in anul 2008 pentru recunoasterea majoretelor ca ramura de sport oficiala in Romania s-au finalizat.
Azi 08.12.2009 prin Ordinul nr.2363/08.12.2009 al Ministerului Tineretului si Sportului s-a recunoscut practicarea in mod oficial a ramurii de sport -majorete- la noi in tara.
Pe aceasta cale dorim sa multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi in aceste demersuri(sportivi, antrenori, profesori, conducatori de cluburi, consilieri etc.).

Despre ASOCIATIA DE MAJORETE CU BASTON SI TWIRLING - MBTA

MBTA Romania - reprezentant al NBTA EUROPE pentru Romania.Obiect de activitate:organizarea de competitii pentru majorete la toate categoriile si sectiunile din regulament, stagii de pregatire pentru practicanti si antrenori, cursuri de formare si perfectionare arbitri, stagii perfectionare tehnici si manuire baston de twirling etc.
Scopul declarat: promovarea acestui fenomen la nivel national si recunoasterea majoretelor ca ramura de sport in Romania.
Ovidiu Brandus
contact@mbta-majorete.ro