ITCamp 2016 - Conferință de comunitate pentru profesioniștii IT

Cluj Napoca - 21 aprilie 2016

Comunicat tip General in IT&C, Tehnologie, Internet

Comunitatea ITCamp organizează cea de a șasea ediție a Conferinței ITCamp în perioada 26-27 mai 2016 la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Conferința vizează profesioniștii IT și managerii cu rol decizional care doresc să fie la curent cu ultimele tehnologii, să-și îmbogățească cunoștințele tehnice și care urmăresc participarea la training-uri cu adevărat eficiente, bazate pe tehnologiile disponibile astăzi.

ITCamp Conference

ITCamp Conference

 5 years ago, when I attended the first one, it was small and really good. It was local with a little bit of international flavor. Now, look what they accomplished here with the upcoming one! They made a step forward in the event organization, they were able to get great speakers from all over Europe (and more), skilled trainers, User Group Leaders, Professional consultants, you name it! And the agenda is like a living document, everyone wants to be part of it and contribute! 

Alessandro Teglia, former Community Relations Manager with Microsoft

Organizatorii conferinței ITCamp pregătesc două zile în care dezvoltatorii, profesioniștii IT, arhitecții de soluții IT / software și managerii IT pot beneficia de peste 40 de ore de conținut tehnic, prezentate de 44 de speakeri internaționali și locali. Între aceștia, doi experți cu titlul de Microsoft Regional Director (Tim Huckaby, RD și Ciprian Jichici, RD și MVP), Peter Leeson, CMMI Specialist și alți experți recunoscuți pe plan internațional ca și speakeri de succes: Paula Januszkiewiecz, Enterprise Security MVP; Jayson Street, Infosec Ranger; Laurent Ellerbach, Technical Evangelist Lead, Microsoft EMEA; Raffaele Rialdi, Developer Security MVP; Tobiasz Koprowski, Data Platform MVP etc.
 

Conferința acoperă teme de interes general, împărțite pentru prima oară pe cinci track-uri. În urma feedback-ului primit de la sponsori și participanți, evenimentul din acest an aduce câteva schimbări în ceea ce privește detalierea nivelului prezentărilor din cadrul conferinței. Menținem în continuare track-ul mai puțin tehnic, orientat preponderent spre zona de IT business / management, și am încurajat abordarea unor teme de interoperabilitate legate de tehnologii non-Microsoft. Ne-am concentrat permanent să îmbunătățim experiența tuturor celor implicați și ne dorim ca cea de-a 6-a ediție ITCamp să consolideze evenimentul într-unul de referință în regiune. Agenda evenimentului este finală și conține descrierile detaliate ale sesiunilor, precum și gradele de dificultate ale acestora.

Taxa de participare în oferta “Early Bird” este de 399 lei și include accesul la toate sesiunile din cadrul conferinței, precum și toate costurile legate de participare. Oferta este valabilă până pe data de 2 mai 2016 ora 23:59. Profitați de reducerea de 20% din prețul biletului întreg și rezervați-vă locul la IT Camp 2016! 


După data de 2 mai 2016, taxa de participare va fi de 499 lei. Pe parcursul întregului eveniment se vor organiza concursuri cu premii surpriză, iar după eveniment participanții vor avea acces exclusiv la înregistrările video ale tuturor prezentărilor, în cazul în care nu au reușit să ajungă la toate sesiunile de interes.

Deveniți sponsor ITCamp! O sponsorizare oferită conferinței ITCamp este o modalitate foarte bună de a crește vizibilitatea organizației Dvs. în rândul comunității IT. Compania Dvs. va fi asociată cu cel mai mare eveniment organizat de comunitatea IT din Transilvania și care este foarte bine privit de către specialiștii IT, managerii IT de nivel superior și reprezentanții locali care participă la eveniment. Există disponibilă o serie de pachete de sponsorizare, iar organizatorii se vor asigura că veți alege pachetul potrivit nevoilor Dvs.


Sponsorii care ne susțin în acest an: ISDC, accesa, YARDI, Thomsons Online Benefits, Fortech, Endava, RIA Solutions Group, cloudbase solutions, netmatch Travel Technology Solutions, Bitdefender, Bringme, Ve Interactive, Gabriels Technology Solutions, Yonder, Crafting Software, Avaelgo.

Parteneri media: Mobzine.ro, Learning Network

Eveniment realizat de ITCamp Community.

Pentru mai multe informații legate de agendă, locație și înregistrare, vă rugăm să accesați pagina conferinței ITCamp (www.itcamp.ro).

Taguri: BusinessITCampconferencedeveloperitpro