Recicleaza si Planteaza fii si tu responsabil social

Tirgu Mures - 28 februarie 2008

Comunicat tip General in Social

Cea mai mare campanie de responasabilitate sociala din Tirgu Mures va promova ideea de reciclare a hartiei si protejarea mediului inconjurator, la fel va impaduri zonele verzi din Tirgu Mures.

Recicleaza si Planteaza fii si tu responsabil social

Asociatiile AIESEC Mures si Energia Noastra in parteneriat cu Romsilva -Directia Silvica Tirgu Mures vor desfasura in perioada martie-mai 2008 un proiect de responsabilitate sociala.Acest program va promova ideea de reciclare a hartiei si protejarea mediului inconjurator, se vor impaduri zonele verzi din zona municipiului Tirgu Mures prin implicarea companiilor, institutiilor publice, mass-media, universitatilor, liceelor si ONG-urilor. De asemenea, vor fi implicati 500 de tineri, 150 de studenti, 15 parteneri media, peste 20 de companii partenere si 5 ONG-uri.
Prin promovarea importantei reciclarii hartiei, acest proiect de responsabilitate sociala isi propune sensibilizarea comunitatii muresene in ceea ce priveste protejarea mediului inconjurator.
Finalitatea proiectului se va concretiza printr-o actiune timp de o saptamana, in luna mai 2008.
La aceasta actiune vor fii prezenti toti cei implicati in acest proiect, actiune care isi propune plantarea a peste 5000 de arbori si arbusti in zonele verzi ale Tirgu Muresului.


Despre Asociatia Energia Noastra

Asociatia „Energia Noastra” doreste sa uneasca entitatile interesate cu scopul de a actiona impreuna pentru economisirea resurselor, eficienta energetica si protectia mediului.

AIESEC este cea mai mare organizatie studenteasca din lume, o platform international care ajuta tinerii sa isi descopere si dezvolte potentialul, pentru a avea un impact pozitiv in societate.

Aiesec Tirgu Mures - Romeo Man - 0740 500 994
Energia Noastra - Ciobota Cosmin - 0729 992 291
office@energianoastra.ro