Uniunea Europeană investește în dezvoltarea resurselor umane

Locul desfasurarii: Hotel GMG

Organizator: Asociatia Europa Sociala

Asociația Europa Socială  organizează miercuri, 7 mai,  a.c., orele 10:30, la Hotel GMG din Constanța  (Bulevardul Mamaia, nr. 210), evenimentul de lansare a proiectului „Integrare pe piața muncii în regiunea Sud-Est”, proiect finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013 (POS DRU).

Proiectul “Integrare pe piața muncii în regiunea Sud-Est”, se desfășoară pe o perioadă de un an în Regiunea de Dezvoltare Sud-Est și se adresează șomerilor tineri, celor de lungă durată, șomerilor peste 45 de ani, precum și persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

Implementat de Asociația Europa Socială în parteneriat cu Asociația Europe Generation 2020, proiectul are ca  scop dezvoltarea resurselor umane și creșterea ratei de ocupare în Regiunea Sud-Est. 

Astfel, în cadrul proiectului “Integrare pe piața muncii în regiunea Sud-Est” va fi creată o bursă a locurilor de muncă, 312 persoane aparținând grupului țintă vor fi consiliate, orientate profesional și instruite în metode și tehnici de căutare a unui loc de munca și prezentare la interviuri în vederea ocupării, 285 persoane din grupul țintă vor participa la programul de instruire în Operator introducere, validare și prelucrare date și Asistent relații publice și comunicare, 285 persoane instruite vor participa la un program integrat de mediere și 38 de persoane angajate în urma programului de mediere. 

Confirmare pana la data: 7 May 2014

Participare: Numai pe baza de invitatie